Yeni Günaydın
Geri

Işın Karaca'dan Gülşen'e Veryansın

Sahne adabı diye bir şey var. Beyonce'un Coachella konserini izlerseniz konsepti ve niye öyle bir şey yaptığını anlarsınız.
Işın Karaca'dan Gülşen'e Veryansın
Haberler / Magazin
10 Nisan 2022 Pazar 17:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Son dönemde popüler olan arabesk müziği gündeme getiren ilk kişi olduğunu söyleyen Işın Karaca, Gülşen'in sahne kostümleri ile ilgili konuştu.

''Bende bir kız annesiyim. Her şey dozunda olmalı. Bunu normalleştiremezsin, bu kadarı fazla' yorumu yapan Işın Karaca : ''Ben Gülşen'in müziğini, kariyerini çok seviyorum. Konu giyimle alakalı bir şey değildi. Sahne adabı diye bir şey var. Beyonce'un Coachella konserini izlerseniz konsepti ve niye öyle bir şey yaptığını anlarsınız. Burada öyle bir kareografi yok, sanata dair değildi yapılan şeyler. Bahsettiğim buydu.

Benim kızım büyük şovlar izliyor. Müziğin, ışığın, dansın önemini bilen bir kız. Ben 20 yıl önce çok ciddi bir kiloyla Türk halkının karşısına dekoltemin kalitesini şaşmadan çıktım. Her şeyin bir kalitesi olması gerekiyor. Bazı hareketler çok kalitesiz durunca, ne yazık ki benim annelik tarafım devreye giriyor.''

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın