Yeni Günaydın
Geri

Cinsiyet Değiştiren Melikhan Sağlam Şoke Etti!

Müge Anlı taklitleriyle tanınmıştı..
Cinsiyet Değiştiren Melikhan Sağlam Şoke Etti!
Haberler / Magazin
13 Eylül 2024 Cuma 18:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Müge Anlı taklitleriyle tanınan Melikhan Sağlam, 2022 yılında uzun bir açıklama yayınlayarak cinsiyet değiştirdiğini duyurmuştu. Saçlarını sarıya boyatan ve fiziğiyle dikkatleri üzerine çeken Sağlam'ın son halini görenler gözlerine inanamadı. Eski halinden eser kalmayan ünlü ismin değişimi gündem oldu.

Müge Anlı, Hürrem, Ferhunde gibi isimlerin parodi videolarını çekerek ünlenen fenomen Melikhan Sağlam, 2022 yılında uzun bir açıklama yayınlayarak cinsiyet değiştirdiğini duyurmuştu. 

"MELİKHAN'A OLAN BORCUMU ÖDEDİM"

"Sizin de uzun zamandır tahmin ettiğiniz gibi cinsiyet değiştirme sürecimdeydim ve sonunda bu süreci tamamladım. Çocukluğumdan itibaren farklı olduğumu ve içerisinde bulunduğum bedene ait olmadığımı hissediyor ve biliyordum artık bu süreci tamamlayarak yıllar önce aynaya bakıp kendisini farklı hayal eden Melikhan’ a borcumu ödedim" açıklamlarında bulunan Sağlam'ın değişimini görenler şoke olmuştu. 

İSMİNİ MELİS OLARAK DEĞİŞTİRDİ

Bu açıklamanın ardından yeni fotoğraflarını paylaşan Melis Sağlam'a destek yağmıştı.  2 yıl içinde birçok operasyon geçiren Sağlam bambaşka biri oldu.

KENDİ MARKASINI KURDU

Melikhan olan adını Melis olarak kullanmaya başlayan fenomen, aynı zamanda kendi markasını kurarak ürün satışı yapmaya başladı. 

KENDİSİNİ BAŞTAN YARATTI

Birçok estetik operasyon geçiren Sağlam, saçlarını da sarıya boyattı. Kendisini baştan yaratan fenomenin son halini görenler tanıyamadı. 

GÖRENLER GÖZLERİNE İNANAMIYOR

Cinsiyet değiştiren fenomen, en büyük destekçisinin annesi olduğunu da belirtmişti. Şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çeken Sağlam'ı görenler gözlerine inanmıyor. 

ESKİ HALİNDEN ESER KALMADI

Başarılı geçen operasyonlarıyla eski halinden eser kalamayan ünlü ismin değişimine bir bakan bir daha bakıyor. 


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın