Yeni Günaydın
Geri

Haluk Levent'ten Gönülleri Fetheden Hareket!

Kağıt Helvaları Satın Alarak Satıcıya Yardım Etti...
Haluk Levent'ten Gönülleri Fetheden Hareket!
Haberler / Magazin
13 Eylül 2024 Cuma 13:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Haluk Levent'in konseri sırasında bir kağıt helva satıcısının yeteri kadar kağıt helva satamadığını görünce hepsini alıp satıcıya yardım etti.

Ünlü sanatçı Haluk Levent, geçtiğimiz akşam düzenlediği konser sırasında sergilediği dikkat çekici jestle sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Etkinlik sırasında, konser alanında bir kağıt helva satıcısının ürünlerini satamadığını fark eden Levent, büyük bir incelik göstererek sahneden indi ve satıcıya yardım elini uzattı.

Konserin başlamasının ardından, Levent, satışların yetersiz olduğunu gördüğü satıcının ürünlerini bizzat satın alarak, helvaların satışına önemli bir katkıda bulundu. Bu anı sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaşan sanatçı, hayranlarından büyük takdir topladı.

Levent’in bu anlamlı hareketi, kısa sürede sosyal medya platformlarında viral haline geldi. Kullanıcılar, ünlü sanatçının gösterdiği bu empati ve yardımseverliği övgüyle karşıladı. Konser sırasında yaşanan bu özel anlar, hem Levent’in insani yönünü gözler önüne serdi hem de hayranları arasında büyük bir beğeni topladı.

İşte sosyal medyadan gelen bazı yorumlar:

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın