Yeni Günaydın
Geri

CHP'den Bakan Uraloğlu'na Veri Tepkisi!

"Kimi kandırıyorsunuz? Gündem olduğunda da konuşmamış, gerekeni yapmamıştınız, böyle yalancılık görülmedi"
CHP'den Bakan Uraloğlu'na Veri Tepkisi!
Haberler / Gündem
17 Eylül 2024 Salı 10:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun kişisel verilerin sızdırıldığına dair yaptığı açıklamaları eleştirdi. Karasu, "Bu konu, üç beş cümleyle geçiştirilemez ulusal güvenlik meselesidir. Hukuk önünde hesap vereceksiniz" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, önce kişisel verilerin sızdığını söyleyen, daha sonra konuşmasının “cımbızlandığını” ifade ederek böyle bir gündem olmadığını öne süren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun açıklamalarına sert tepki gösterdi. Karasu, bu konunun ulusal güvenlik sorunu olduğunu belirtti ve “Hukuk önünde hesap vereceksiniz” ifadelerini kullandı

Kişisel verilerinin çalındığına ilişkin “Geçmişte olup da konuşulmuş, kendi içinde tartışılmış konuyu yıllar sonra gündeme getirip, güncel bir konuymuş gibi sunulması asla doğru değildir. Bununla ilgili de ayrıca başka bir şey söylenmesine gerek yok” diyen Bakan Uraloğlu’na CHP’li Karasu’nun tepkisi sert oldu.

Bu yönde bir açıklamalarının olmadığını iddia eden Bakan Uraloğlu’nun konunun gündeme gelmesinin üzerinden tam bir hafta geçtikten sonra basına açıklama yaptığını hatırlatan Karasu, “Bir hafta sonra açıklama yapıyor beyefendi! Geçmişte olup da konuşulmuş ve kendi içinde tartışılmış bir konuymuş! Siz vatandaşla dalga mı geçiyorsunuz... Kimi kandırıyorsunuz? Gündem olduğunda da konuşmamış, gerekeni yapmamıştınız. Böyle yalancılık görülmedi. Bu konu, üç beş cümleyle geçiştirilemez ulusal güvenlik meselesidir. Hukuk önünde hesap vereceksiniz!” diye konuştu.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın