Yeni Günaydın
Geri

Narin’in Abisi Kritik Adımı Attı, Resmen Başvurdu!

Gazeteci Barış Yarkadaş, Narin'in abisi Baran Güran’ın, Diyarbakır Barosu’na vekalet vererek olayın aydınlatılmasını talep ettiğini açıkladı.
Narin’in Abisi Kritik Adımı Attı, Resmen Başvurdu!
Haberler / Gündem
17 Eylül 2024 Salı 05:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Gürkan Hacır’la Taksim Meydanı programında, Narin cinayeti ele alındı. Gazeteci Barış Yarkadaş, Narin'in abisi Baran Güran’ın, Diyarbakır Barosu’na vekalet vererek olayın aydınlatılmasını talep ettiğini açıkladı.

tv100'de yayınlanan Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı programına eski CHP Milletvekili Av. Turan Aydoğan, tv100 com yazarları Barış Yarkadaş ve Fuat Uğur ile Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan konuk oldu.

Programda Barış Yarkadaş, Narin'in abisi Baran Güran'ın Diyarbakır Barosu'na vekalet vererek cinayetin aydınlatıması için davayı izlemelerini ve sorumluların ortaya çıkarılmasını istediğini bildirdi.

BARODAN DA AÇIKLAMA VAR
Diyarbakır Barosu'ndan yayına gelen açıklamada konu doğrulanırken ağabey Baran Güran'ın talebinin kabul edildiği bildirildi. Baronun açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

"Narin Güran'ın ağabeyi Baran Güran 16.09.2024 tarihinde baromuza başvurmuştur. Yazılı başvurusunda 'Faillerin kim olduğuna ve yakınlık derecesine bakılmaksızın kardeşim Narin'in öldürülmesi ve cenazesinin kaybettirilmesiyle ilgili olaya dair bilgi sahibi olup da soruşturma makamlarına gerekli beyanda bulunmayan tüm sorumluların tespit edilerek cezalandırılması ve adaletin sağlanması için Diyarbakır Barosu'ndan hukuki destek talebinde bulunuyorum.' demiştir.

İlk günden beri dosyayı büyük bir titizlikle takip eden baromuz müşteki sıfatına haiz olan Baran Güran'ı temsilen soruşturma dosyasına dahil olmuştur."

 


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın