Yeni Günaydın
Geri

Beyoğlu'nda Otelde Kadın Cinayeti!

Beyoğlu'nda bir otelde yaşanan şiddet olayı gündemi sarstı. Maıa A., sevgilisi Mehmet E. ile yaşadığı tartışmanın ardından ağır şekilde darbedildi.
Beyoğlu'nda Otelde Kadın Cinayeti!
Haberler / Yaşam
10 Eylül 2024 Salı 11:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Beyoğlu'nda bir otelde yaşanan şiddet olayı gündemi sarstı. Maıa A., sevgilisi Mehmet E. ile yaşadığı tartışmanın ardından ağır şekilde darbedildi. Olay, saat 13.30 civarında Şehit Muhtar Mahallesi’ndeki bir otelin ilk katında meydana geldi.

GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Mehmet E.'nin, Maıa A.'yı darp ettikten sonra hızla otelden kaçmaya çalıştığı anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Otel çalışanı Hakan Karaçam, şüpheliyi kısa süreli bir kovalamacanın ardından yakalamayı başardı.

POLİS VE SAĞLIK EKİPLERİ SEVK EDİLDİ

Olayın ardından bölgeye polis ve sağlık ekipleri hızla sevk edildi. İlk müdahalenin ardından Maıa A., ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Mehmet E. ise otel çalışanının yakalamasıyla polis tarafından gözaltına alındı.

OTELİN RUHSATI YOKMUŞ

Olay sonrası otel hakkında yapılan incelemelerde, işletmenin ruhsatsız olduğu ortaya çıktı. Beyoğlu Belediyesi zabıta ekipleri tarafından mühürlenen oteldeki incelemeler devam ediyor.

ŞOK GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Olayın yaşandığı anlara ait güvenlik kamerası kayıtlarında, Mehmet E.'nin hızla otelden kaçtığı ve Hakan Karaçam’ın onu kovaladığı açıkça görülüyor. Bu görüntüler, yaşanan korku dolu anların detaylarını gözler önüne serdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın