Yeni Günaydın
Geri

YouTuber, Gizlice Zayıflayarak Sosyal Deney Yaptı!

Nikocado Avocado, "iki adım önde" olduğunu açıklayarak viral oldu
YouTuber, Gizlice Zayıflayarak Sosyal Deney Yaptı!
Haberler / Yaşam
9 Eylül 2024 Pazartesi 18:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Geleceğe yatırım yapmış bir YouTube yıldızı, gizlice muazzam miktarda kilo verirken iki yıl boyunca interneti oyuna getirdi.

Nikocado Avocado olarak tanınan Nicholas Perry'nin YouTube'da 3,9 milyondan fazla takipçisi var ve en çok kendisinin ve diğerlerinin aşırı miktarda yemek yediği "Mukbang" türündeki yemek içerikleriyle tanınıyor.

Perry 7 yıldan fazla süredir YouTube'da videolar hazırlıyor ve ilk başladığında çok daha ince bir fiziğe sahipti, en azından sadece üç ay önce paylaştığı ve "kilo verme yolculuğunu bıraktığını" söylediği sondan bir önceki videosundaki görünümüne kıyasla.

Ancak Perry herkesi kandırdı ve 7 Eylül'de paylaştığı yeni videoda, sadece birkaç ay içinde yaklaşık 113 kilo verdiği anlaşılan yeni bir görünüm sergiledi.

"Two Steps Ahead" (İki Adım Önde) adını taşıyan ve bu haber yazıldığı sırada 3 milyondan fazla görüntülenmiş olan şoke edici video, panda kafası giyen Perry'yle başlıyor ve karakteri canlandırırken izleyicilere şunları söylüyor:

Ben her zaman iki adım öndeyim.

Ve ekliyor:

Bu, hayatımın en büyük sosyal deneyiydi. Tüm bu hasta ve yönünü kaybetmiş varlıkların cesaretlenip bağlandıklarını hissettiği hikaye, fikir ve rekabetleri arayarak internette dolaştığını gözlemlemek endişe verici, zorlayıcı ve sürükleyici.

Perry sözlerine "vücudundan 113 kilo verdiği çok uzun bir rüyadan" artık uyandığını söyleyerek devam etti.

Bununla birlikte, ayrı bir YouTube kanalında yayımlanan "hi" (selam) adlı başka bir videoda Perry, evcil papağanıyla birlikte çok daha dostane bir tavır sergiliyor ve bu numarayı nasıl yaptığını kısaca anlatıyor.

Büyük bir tabak baharatlı peynirli noodle yemeden önce Perry, iki yıldır video çekmediğini ve sağlığını düzeltirken kanalını korumak için eski hazır içerikleri paylaştığını açıklıyor.

Perry'nin büyük ifşası daha sonra viral oldu ve birçok izleyici hikayedeki beklenmedik gelişme karşısında şaşkına döndü. Bir hayran şöyle yazdı:

Bu neredeyse gerçek değilmiş gibi hissettiriyor, bizi parmağında oynatmayı başardı, bu kefaret yayı gerçeküstü hissettiriyor.

Bir diğeriyse şöyle yazdı:

Nikocado Avocado, sana sonsuz saygı duyuyorum. 2 yıl boyunca interneti trollemeyi başardın.

Üçüncü bir kişi şöyle dedi:

Nikocado Avocado'yu izlerken en çok gülümsediğim an bu oldu. Gerçekten daha mutlu olamazdım ve onunla daha fazla gurur duyamazdım, ironi yapmıyorum.

Artık sadece ikinci kanalında video paylaşacağını söyleyen Perry, gelecek hafta hikayesi hakkında daha fazla şey paylaşacağını ima etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın