Yeni Günaydın
Geri

Banyo Yapsanız Dahi Bu Bölge Temizlenmiyor!

Banyo esnasında temizlenmeyen o yer ortaya çıktı. Bu bölgenin temiz olabilmesi için özel olarak yıkamanız gerekiyor. İşte duş alırken çok daha dikkatli olmanız gereken o bölge...
Banyo Yapsanız Dahi Bu Bölge Temizlenmiyor!
Haberler / İlginç Haberler
21 Mart 2023 Salı 02:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Uzmanlar tarafından yapılan açıklama sonrasında banyo yapılsa dahi yeterli temizliğe ulaşılamayan bölge ortaya çıktı. O bölgenin temiz ve hijyenik olabilmesi için ayrıca özel olarak temizlenmesi gerekiyor.

Bilimsel olarak yapılan araştırmalar sonucunda o bölgenin banyo yapılsa dahi temizlenmediği ortaya çıktı. Banyo sonrasında o bölgenin ayrıca temizlenmesi gerektiğine dikkat çekilirken bu hataları yapmayı kesinlikle vazgeçin.

Banyo yapılsa dahi vücuttaki bakterilerin biriktiği yer olan göbek deliğinin ayrıca temizliğinin yapılması son derece önemlidir. Göbek deliği vücuttaki bakteri ve kirlerin toplanmasına neden olurken, göbek deliğinin banyo sonrasında ya da öncesinde ayrıca temizlenmesi gerekmektedir.

Göbek temizliğini gerçekleştirirken sirkeli su kullanmanız, göbek deliğinde bulunan tüm bakteri ve kirlerin temizlenmesine yardımcı olurken göbek deliğinin hijyenik bir alana dönüşmesine yardımcı olmaktadır.

Sirkeli suyun yanı sıra göbek temizliğinde kullanılabilecek bir diğer ürün ise tuzlu sudur. Tuzlu su ile göbek temizliğinin yapılması durumunda da göbek deliğinde bulunan tüm kir ve bakterilerin temizlendiğini göreceksiniz.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın