Yeni Günaydın
Geri

Ateşli Sahne Kızılcık Şerbeti'ne Damga Vurdu!

3. sezonun ilk bölümüyle yayına başlayan Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölümünde Giray ve üvey annesinin ateşli sahnesi gündem oldu.
Ateşli Sahne Kızılcık Şerbeti'ne Damga Vurdu!
Haberler / Magazin
15 Eylül 2024 Pazar 08:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

3. sezonun ilk bölümüyle yayına başlayan Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölümünde Giray ve üvey annesinin ateşli sahnesi gündem oldu. İki karakterin yaşadığı yasak ilişki tepki çekti.

Eylül ayının gelmesiyle birlikte dizilerin yeni sezonları da yavaş yavaş başladı. Merakla beklenen reyting rekortmeni Kızılcık Şerbeti de 3. sezonun ilk bölümüyle yayına başladı. Dengelerin değiştiği diziye Şebnem Dönmez, Şebnem Bozuklu ve Fırat Çelik dahil oldu.

Şebnem Dönmez'in hayat verdiği Giray'ın üvey annesi Heves ise bölümün en dikkat çeken karakterlerinden biri oldu. Senaryoya göre yasak aşklarını daha rahat yaşamak için Doğa'yı kullanan Giray ve Heves seyirci tarafından sevilmedi.

CESUR SAHNE DİZİYE DAMGA VURDU

Doğa'nın bir kere daha Fatih'ten sonra yanlış seçim yaptığı ortaya çıkarken dizinin sonuna doğru Giray ve üvey annesi Heves'in ateşli sevişme sahnesi yeni bölüme damga vurdu. Bu beklenmedik yasak ilişki sahnesi tepki çekti. Birçok kullanıcı "Ahlaksızlık" diyerek diziyi eleştirdi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın