Yeni Günaydın
Geri

Akın Akınözü'nün Acı Kaybı!

Akın Akınözü, annesi Özlem Akınözü'nün vefatıyla sarsıldı. Kendisi gibi oyuncu olan Özlem Akınözü, hayata gözlerini kapadı. Peki, Özlem Akınözü kimdir?
Akın Akınözü'nün Acı Kaybı!
Haberler / Magazin
20 Temmuz 2024 Cumartesi 15:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bir dönemin reyting rekortmeni dizisi Hercai'de Miran Aslanbey karakteriyle büyük beğeni toplayan Akın Akınözü, annesi Özlem Akınözü'nün vefatıyla sarsıldı. Kendisi gibi oyuncu olan Özlem Akınözü, hayata gözlerini kapadı. Peki, Özlem Akınözü kimdir?

59 yaşındaki Özlem Akınözü, uzun süredir Nişantaşı’ndaki özel bir hastanede kanser tedavisi görüyordu. Ne yazık ki tedavilere rağmen yaşam mücadelesini kaybetti.

Özlem Akınözü'nün Kariyeri

Özlem Akınözü, kariyeri boyunca birçok dizi ve filmde başarılı performanslar sergiledi. "Karagül" ve "Deliha" gibi sevilen yapımlarda önemli rollerde yer alarak izleyicilerin beğenisini kazandı.

Akın Akınözü'nün Acı Kaybı

Miran Aslanbey karakteriyle geniş bir hayran kitlesi edinen Akın Akınözü, annesinin vefatıyla büyük bir acı yaşıyor. Sosyal medya üzerinden yapılan taziye mesajlarıyla destek olan sevenleri, ünlü oyuncuya başsağlığı dileklerini iletti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın