Yeni Günaydın
Geri

e-Devlet'te Sorgulattı, Şok Oldu!

Ankara'da yaşayan Derya Öztepe, e-Devlet'ten sorgulattığı nüfus kayıt belgesini görünce şaşkına döndü.
e-Devlet'te Sorgulattı, Şok Oldu!
Haberler / Yaşam
6 Ekim 2022 Perşembe 15:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ankara'da yaşayan Derya Öztepe, e-Devlet'ten sorgulattığı nüfus kayıt belgesini görünce şaşkına döndü. Çünkü Öztepe'nin, eşi ve 2 kızıyla yaşadığı 100 metrekarelik evde 14 kişinin daha yaşadığı ortaya çıktı.

Ankara'da Derya Öztepe isimli kadın, e-Devlet'te sorgulattığı nüfus kayıt belgesinde eşi ve çocuklarıyla kaldığı 4 kişi kişilik evde 14 kişinin daha yaşadığını öğrendi.

Sosyal medyada birçok vatandaş 'Evimde yabancı var' diyerek e devlet belgelerini paylaştı. Ankara'da yaşayan Derya Öztepe'nin 14, Necdet Öztürk'ün 3, Orhan Türkdoğan'ın evinden ise 5 yabancı çıktı.

EVİNDEN 14 KİŞİ ÇIKTI

Ankara Mamak'ta Derya Öztepe isimli bir kadın, e devlet üzerinden yaptığı sorgulama sonrasında 4 kişi kaldıklarını bildikleri evinde 14 kişinin daha yaşadığını öğrendi. Olay karşısında şok olduğunu ifade eden kadın, 6 kişinin yabancı uyruklu olduğunu açıkladı.

HENÜZ RESMİ AÇIKLAMA GELMEDİ

Fox TV'nin haberine göre Derya Öztepe, nüfus kayıtlarına göre eşi ve 2 kızıyla birlikte 100 metrekare 3 oda bir salon evini 14 kişiyle daha paylaşıyor. 2'si ev sahibi diğer 12 kişi ise hiç tanımadığı insanlar.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın