Yeni Günaydın
Geri

Zafer Şahin'den Fatih Altaylı'ya Sert Tepki!

"Senin gibi yavşak olacağıma..."
Zafer Şahin'den Fatih Altaylı'ya Sert Tepki!
Haberler / Gündem
12 Eylül 2024 Perşembe 19:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Anadolu Yayıncılar Derneği'nin etkinliğine katıldı. Gazeteci Fatih Altaylı ise etkinliğe katılan gazetecileri "ayak takımı" olarak niteleyerek yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Etkinliğe katılan gazeteci Zafer Şahin ise Fatih Altaylı'ya "yavşak" ifadesi kullandı. Bunun üzerine RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'den de Şahin'in paylaşımına yanıt geldi.

Anadolu Yayıncılar Derneği etkinliğine katılan Kemal Kılıçdaroğlu, birçok çevre tarafından tepkiyle karşılandı. Etkinliğe katılan gazetecileri nitelerken "ayak takımı" ifadesini kullanan gazeteci Fatih Altaylı'ya ise Milliyet Gazetesi yazarı Zafer Şahin, zehir zemberek sözlerle yüklendi.

ALTAYLI'DAN "AYAK TAKIMI" İFADESİ
Gazeteci Fatih Altaylı, Eski CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun bu ziyaretinde bulunan gazeteciler için “ayak takımı” ifadelerini kullanmıştı.

Kılıçdaroğlu ile görüşen gazetecilerden olan Milliyet gazetesi yazarı Zafer Şahin, Fatih Altaylı’ya çok sert tepki gösterdi.

ZAFER ŞAHİN'DEN ALTAYLI'YA: "YAVŞAK..."
Altaylı’ya “yavşak” diyen Şahin, “Ayak takımındanım Altaylı. Senin gibi yavşak, her devrin adamı bir faşist olmaktan iyidir. Gurur duyarım ayak takımından olmaktan.” ifadelerini kullandı.

RTÜK BAŞKANI EBUBEKİR ŞAHİN'DEN ALKIŞ EMOJİSİ
RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin ise Zafer Şahin’in paylaşımını alkış emojisi ile tebrik etti.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın