Yeni Günaydın
Geri

Narin Güran Cinayetinde Yeni İtiraflar!

İtirafçı ifadesinde gayriahlaki ilişki vurgusu yaptı.
Narin Güran Cinayetinde Yeni İtiraflar!
Haberler / Gündem
12 Eylül 2024 Perşembe 13:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüne ilişkin soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı. İtirafçı Nevzat Bahtiyar son ifadesinde cansız bedenin kendisine teslim edildiği günün tüm detaylarını anlattı. İtirafçı ifadesinde gayriahlaki ilişki vurgusu yaptı.

Merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedenine ulaşılan Narin Güran'ın ölümüne ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma sürüyor.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan aralarında Narin Güran'ın annesi, babası, iki ağabeyi, dört amcası ve tutuklanan amcası Salim Güran'ın eşinin de bulunduğu 22 şüphelinin jandarmadaki işlemleri tamamlandı. Şüpheliler daha sonra adliyeye sevk edildi.

İTİRAFÇIDAN YENİ İFADE

CNN Türk İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ'ın haberine göre, itirafçı olan Nevzat Bahtiyar'ın son ifadesini şu şekilde aktardı:

Nevzat Bahtiyar olay gününü anlattı. Öğleyin eve gitmiştim, su kesikti muhtarı aradım. 10 dakika sonra bahçeye çıktım. Annemin evindeki su akıyordu ağaçları suluyordum.

Narin’in evinin bahçesinden muhtar bana seslendi. ‘Hazırlan seninle acil işim var. Beni bekle.' dedi. Arabası ile geldi. Ağacın altında kimsenin görmediği bir nokta vardı. Narin'in koltuktaki cenazesini aldı ve benim araba battaniyeden çıkartıp koyduk. Daha sonrası aracı evimin önüne götürdüm. Narin’in cesedini bir çuvala koydum.  Eğertutmaz deresine götürdüm. Narin bir ahırda bir şey gördüğü için mi olay gerçekleştiği iddiası vardı. Narin'in ailesine ait olan bir ahır. İnşaat yanına çukur kazdık.

AHIRDA ÇUKUR KAZILMAK İSTENMİŞ

Arif Güran’ın evinin bulunduğu ahırda bir çukur kazılmak istenmiş ancak vazgeçildiği değerlendiriliyor. Bir çukur eşelenmeye çalışılmış ama vaz geçilmiş. Muhtemelen Narin'in cenazesi oraya gömülmek istendi ama vazgeçildi iddiası var.

Hep çelişen yerler vardı bu ifadesinde süreci ilerletmiş. Kritik bilgi şu: Olay yerine bir adım daha yaklaşıldı. Salim Güran, Narin’in evlerinin bahçeden bana seslendi diyor. Orada da bir ahır var. Sabit köşede ufak bir kazı yapılmış ancak vaz geçilmiş. Kaynaklar Narin’in ahırda bir şey görmüş olabileceğinden bahsediyordu.

'GAYRİAHLAKİ İLİŞKİLER VARDI'

Son panikle sesleniş noktası Arif Güran’ın evinin bahçesi. İtirafçı Nevzat Bahtiyar, Salim Güran’ın aile üyesi iki kişi ile gayriahlaki ilişkisi olduğunu iddia ediyor. Biz şu an o ilişkileri vermeyelim.

2 KİŞİ TUTUKLANMIŞTI

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın