Yeni Günaydın
Geri

Youtube Music'e Yapay Zeka Desteği Geliyor!

YouTube Music, oynatma listelerindeki kapak fotoğraflarının yapay zeka ile oluşturulabilmesini sağlayan yeni özelliğini duyurdu.
Youtube Music'e Yapay Zeka Desteği Geliyor!
Haberler / Teknolojik
2 Kasım 2023 Perşembe 17:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Son zamanlarda teknolojileri, hemen hemen her alanda karşımıza çıkmaya başladı. Özellikle dev şirketler, bu teknolojiyi kendi ürünlerine entegre etmeye devam ediyor.

Music, oynatma listelerindeki kapak fotoğraflarının yapay zeka ile oluşturulabilmesini sağlayan yeni özelliğini açıkladı.

Ayrıca kullanıcılara doğa, mizah ve hayvanlar gibi çeşitli kategoriler gösterilecek ve bu seçeneklerden beğendikleri görselleri oynatma listesinin kapak fotoğrafı olarak kaydedebilecekler.

Uygulamaya gelecek ikinci özellik olan “hızlı arama” ile kullanıcılar en son dinledikleri sanatçılara veya oynatma listelerine hızlı bir şekilde geri dönebilecekler.

Küresel olarak henüz yayınlanmadı

Yapay zekâ destekli özel oynatma listesi görselleri, şimdilik ABD’de uygulamayı İngilizce kullananlar tarafından oluşturulabiliyor ve ilerleyen zamanlarda küresel olarak kullanıma sunulması planlanıyor.

Hızlı arama özelliği ise önümüzdeki aylarda kullanıma sunulacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın