Yeni Günaydın
Geri

Yılmaz Özdil, 'Kılıçdaroğlu Medyası’nı İfşa Etti!

"Bunların cebine para konuldu..."
Yılmaz Özdil, 'Kılıçdaroğlu Medyası’nı İfşa Etti!
Haberler / Medya
29 Mayıs 2024 Çarşamba 16:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Gazeteci Yılmaz Özdil, Kemal Kılıçdaroğlu döneminde CHP Genel Merkezi ve CHP’li belediyelerden para verilerek oluşturulan ‘Kılıçdaroğlu medyası’ndan bahsetti.

Youtube kanalında yaptığı yayınlarla gündemi değerlendiren gazeteci Yılmaz Özdil, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıdaroğlu’nun katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamaları değerlendirdi.

Kılıçdaroğlu’nun “Delegeler aday gösterirse bir sonraki kurultayda genel başkanlığa adayım” ifadelerine Özdil, “Kemal Kılçdaroğlu’nun şansı sıfır. Çünkü parası yok” dedi.

Özdil, daha sonra Kemal Kılıçdaroğlu’nun genel başkanlığı döneminde CHP Genel Merkezi’nden ve CHP’li belediyelerden para aktarılarak oluşturulan ‘Kılıçdaroğlu medyası’ndan da bahsetti.

İsim vermeyen Özdil, bazı gazetecilere Genel Merkez ve belediyelerin etkinliklerine davet edilerek para verildiğini öne sürdü.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın