Yeni Günaydın
Geri

Yavuz Bingöl 5'inci Kez Evlendi!

"Tanıştığımızda Nilşah 23, ben 43 yaşındaydım" demişti... İşte nikahından ilk kareler
Yavuz Bingöl 5'inci Kez Evlendi!
Haberler / Magazin
26 Ekim 2024 Cumartesi 12:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bir süredir nişanlı olan türkücü Yavuz Bingöl ve Nilşah Ağaoğlu, Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde sade bir tören ile dünyaevine girdi. Yavuz Bingöl'e dedesi Çolak Hüseyin'e ait İstiklal Madalyası nikah töreninde babası takıldı.

Meslektaşı Öykü Gürman'dan boşandıktan sonra peyzaj mimarı Nilşah Ağaoğlu ile yeni bir ilişkiye başlayan Yavuz Bingöl, basın mensuplarının yönelttiği 'evlilik' sorusuna şu cevabı vermişti: 

"Tanıştığımızda Nilşah 23, ben 43 yaşındaydım. Uzun yıllardır beraberiz, yol yürüyoruz. Kısmet olur evleniriz de sizlerin de haberi olur. Kendisi çok detaycıdır. İşime de çok büyük emeği ve katkısı var."

MÜJDELİ HABER GELMİŞTİ

Uzun süredir aşk yaşayan türkücü Yavuz Bingöl ile peyzaj mimari sevgilisi Nilşah Ağaoğlu ilişkilerini bir adım atara resmiyete taşımış ve nişanlanmışlardı.

 İlişkilerini gözlerden uzakta yaşayan çiftten müjdeli haber gelmişti. Bingöl, geçtiğimiz haftalarda verdiği Kıbrıs konseri öncesi "Uzun zamandır birlikteydik. Şimdi bunu nikah ile taçlandıracağız" demişti.

DÜĞÜN DAVETİYESİ ORTAYA ÇIKMIŞTI

 Yavuz Bingöl ve Nilşah Ağaoğlu çiftinin düğün davetiyesi de ortaya çıkmıştı. Davetiye de bir de “Sana rüya diyemem, senden uyanamam ki" notu yer aldı.

NİLŞAH AĞAOĞLU İLE DÜNYAEVİNE GİRDİ

Geçtiğmiz gün Balıkesir'in Ayvalık ilçesi Küçükköy Mahallesi Sarımsaklı plajında bir turistik otelde sanatçı Yavuz Bingöl, Nilşah Ağaoğlu ile dünyaevine girdi.

SADE BİR NİKAH TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

Sahilde sade bir nikah töreni gerçekleştirilirken çiftin nikah şahitlikleri arasında Oktay Kaynarca ve Elif Buse Doğan bulundu.

YAVUZ BİNGÖL'E İSTİKLAL MADALYASI TAKILDI

Yavuz Bingöl'e dedesi Çolak Hüseyin'e ait İstiklal Madalyası nikah töreninde babası Yılmaz Bingöl tarafından sanatçıya takıldı.

TUSAŞ AÇIKLAMASINDA BULUNDU

 Basın mensuplarının sorularına duygu ve düşüncelerini aktaran Yavuz Bingöl, "Çok sağ olun. Bizim aslında bugün en mutlu günümüz ama biliyorsunuz birkaç gün evvel TUSAŞ'ta o lanet saldırı oldu. Şehitlerimize Allah'tan rahmet ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyoruz. O yüzden biraz buruk girdik. Dostlar arasında sakin, sade bir organizasyon yaptık" dedi.

SANAT DÜNYASINDAN BİRÇOK İSİM ORADAYDI

Düzenlenen nikah törenine iş ve sanat dünyasında çok sayıda davetli katıldı.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın