Yeni Günaydın
Geri

Azra Akın'dan Dikkat Çeken Estetik Çıkışı!

"Botoks, dolgu sevmiyorum"
Azra Akın'dan Dikkat Çeken Estetik Çıkışı!
Haberler / Magazin
26 Ekim 2024 Cumartesi 10:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Okan Bayülgen'in tv100'de sunduğu Uykusuzlar Kulübü programına Azra Akın konuk oldu. Manken ve oyuncu olan Akın'ın estetik müdahalelere ilişkin sözleri dikkat çekti.

tv100'de Okan Bayülgen'in sunduğu Uykusuzlar Kulübü programına Reha Özcan, Azra Akın, Deniz Işın ve Ediz Akşehir konuk oldu. 

Estetik operasyonları ile ilgili konuşan manken ve oyuncu Akın'ın "Ben mimiklerimi babamdan almışım. Onları seviyorum. Botoks, dolgu sevmiyorum." ifadeleri dikkat çekti. 

Reha Özcan da sanatsal çalışmalarına ilişkin "Fatih Veli Ölmez’in de besteleri var arada ama Cem İdiz bazlı bütün besteler 3 kişilik bir orkestramız var, onlar da oyunun içinde aktif olarak rol alıyorlar. Hepsi benden yaşlı olduğu için grup giderayak koydum adını." bilgisini paylaştı. 

Deniz Işın da "Tiyatro yapmaya başladığımda babamla konuşmuştuk telefonda ‘Ben ne yapacağım bilmiyorum’ dedim çünkü hiçbir şey göründüğü gibi olmayabiliyor 2+2=4 diyemiyorum. Mühendisliğin kitabını açar ispatlarım bu yöntemleri var fakat oyunculukla ilgili yenilebilirim." ifadelerinde bulundu. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın