Yeni Günaydın
Geri

YRP Genel Başkanı Erbakan'dan 'Şantaj' Açıklaması!

"Partimizin yükselişi asla durdurulamayacak"
YRP Genel Başkanı Erbakan'dan 'Şantaj' Açıklaması!
Haberler / Politika
13 Ağustos 2024 Salı 19:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Erbakan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada AK Parti'ye 'siyasi şantaj' tepkisi göstererek partisinin belediye başkanlarının hizmetlerini engelleyerek onları transfer etmeye çalışmanın siyasi ve ahlaki bakımdan uygun bir davranış olmadığını dile getirdi.

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan sosyal medya hesabından yayımladı mesajda, "Milletimizin büyük teveccühüne mazhar olan, her ay üye kayıt rekorları kırarak emin adımlarla hedefe doğru ilerleyen, Türkiye'nin en hızlı büyüyen siyasi partisi olan Yeniden Refah Partimiz'in yükselişi asla durdurulamayacaktır" açıklamasında bulundu.

Erbakan açıklamasında şu cümleleri kaydetti:

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Milletimizin hür iradesiyle Yeniden Refah Partimiz'den seçilen Belediye Başkanları ve Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti iktidarının siyasi şantaj yöntemleriyle karşı karşıya kalmaktadırlar.

İktidar gücünü elinde bulunduranlar Yeniden Refah Partimiz'den seçilen Belediye başkanlarımıza, kamu gücünü kullanarak hizmet yaptırmayacaklarını göstererek; hizmetlerin yapılması için gerekli imkanları, belediye başkanlarımızın partimizden istifa ederek, kendi saflarına geçmesi karşılığında vereceklerini ima ve ifade etmektedirler.

Yeniden Refah Partili belediye başkanlarımızın faaliyetlerini engelleyerek onları hizmet edemez hale getirmek, siyasi şantajla başkanlarımızı Ak Parti'ye transfer etmeye çalışarak milletimizin 31 Mart'ta ortaya koyduğu iradeyi hiçe saymak, ne siyasi ne de ahlaki bakımdan uygun bir davranış değildir.

Bu noktada milletin tercihini, iradesini yok sayarak, şahsi ikbal, menfaat ve konforları uğruna saf değiştirenleri de milletimiz elbette ki affetmeyecektir.

YRP Genel Başkanı Erbakan açıklamasını, "Bu gibi siyasi operasyonlar, milletimizin büyük teveccühüne mazhar olan, her ay üye kayıt rekorları kırarak emin adımlarla hedefe doğru ilerleyen, Türkiye'nin en hızlı büyüyen siyasi partisi Yeniden Refah Partimiz'in yükselişini asla durduramayacaktır" cümlesiyle sonlandırdı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın