Yeni Günaydın
Geri

Ümit Özdağ'dan Akşener’in ‘Dava' Çıkışına Yanıt!

"Memnun oldum, konuşalım bunu…"
Ümit Özdağ'dan Akşener’in ‘Dava' Çıkışına Yanıt!
Haberler / Politika
13 Ağustos 2024 Salı 18:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, kendisine dava açacağını açıklayan İYİ Parti eski lider Meral Akşener'e "Memnum oldum" yanıtını verdi.

İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener, CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ‘ihanet’ sözü nedeniyle, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a da ‘ahlaksızlık’ dava açacağını duyurdu. Akşener'in dava açacağı yönündeki açıklamasına Ümit Özdağ'dan ilk yanıt geldi.

'DAVA AÇMASINDAN MEMNUN OLDUM'

Sözcü'de yer alan habere göre, Ümit Özdağ, Cüneyt Özdemir'in yayınında gündem olan sözleri için, "O konuşma Ümit Özdağ ve Meral Akşener arasında olmadı. Ümit Özdağ söyleseydi zaten Türkiye o gün öğrenirdi hem de en yüksek tonda. Zafer Partisi'nin kuruluş çalışmalarında geldi anlattı. Ben sonra bunu değişik zeminlerde paylaştım. Dün yapılan açıklama Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarıyla peş peşe olunca kamuoyunun dikkati çekti. Akşener de dava açacakmış, dava açmasından memnun oldum. Konuşalım bunu" açıklamasını yaptı.

NE OLMUŞTU?

Ümit Özdağ, Akşener’in 2018 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı bilerek yeniden cumhurbaşkanı seçtirdiğini söyledi. Meral Akşener de bunun üzerine, "Bak bugün itibarıyla şimdi çalışmaya başladık. Avukatımla birlikte hem Kemal Kılıçdaroğlu’nu hem de Ümit Özdağ’ı mahkemeye vereceğim. Çünkü ‘ihanet’ ve ‘ahlaksızlık’ çok ağır iki söz. Çok ağır söz ve benim bunları kaldırmam mümkün değil. Her şeyin nasıl olduğunu çok açık, net ve kendi içimde tuttuğum her şey dahil dilekçede olacak" açıklaması yaptı.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın