Yeni Günaydın
Geri

Ünlü İş Kadınlarının Erkek Kavgasında Şok Mesajları!

"Kocanı aldım sefil varoş ahahahah!"
Ünlü İş Kadınlarının Erkek Kavgasında Şok Mesajları!
Haberler / Gündem
28 Ağustos 2024 Çarşamba 17:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

"Kocanı aldım" diyerek eşinin eski eşi Ayça Kerimoğlu'na hakaret ettiği gerekçesiyle yargılanan Burcu Tandoğan Aner'in davasında taraflar son sözlerini söyledi. Aner, "Evlendikten sonra huzur bozdu" derken, Kerimoğlu ise, "Düşünsene biri kocanı alıyor, üstüne evleniyor, gıkın çıkmıyor ahahahah" diye mesajlara maruz kaldığını belirtti. İki iş kadının karşı karşıya geldiği davada mahkemenin karar vermesi bekleniyor.

Sabah'tan Arzu Kaya'nın haberine göre; kendisine ait giyim ve kozmetik markası olan Burcu Tandoğan Aner ile yine kendisine ait başka bir giyim markasına sahip Ayça Kerimoğlu'nun "kocanı aldım" davasında son sözler söylendi…

"KOCANI ALDIM, SEFİL VAROŞ" DAVASI
CEO'su iş adamı Bertan Aner 2020 yılında Ayça Kerimoğlu'dan boşandı, evliliğin bitmesine gerekçe olarak gösterilen Burcu Tandoğan ile hayatını birleştirdi.

Tarafları adliyelik yapan süreç de bundan sonra başladı. İddiaya göre Burcu Tandoğan Aner, Ayça Kerimoğlu'na, "Kocanı aldım. Ayağını denk al, üç kuruşluk varoş, sefil kadın" mesajları attı.Evine girmeye çalıştı.

Savcılık "sesli yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret", "kadına karşı tehdit" ve "konut dokunulmazlığını ihlal etmeye teşebbüs" suçlarından 6 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.

"EVLENDİKTEN SONRA HUZUR BOZDU"

Sanık Burcu Tandoğan Aner avukatı aracılığıyla davaya gönderdiği cevap dilekçesinde, Bertan Aner'in kendisiyle evlenmesinden sonra Burcu Tandoğan'ın huzur bozmak için mesajlar gönderdiğini ileri sürdü.

Evine girmeye çalışmadığını, eşinin arabasını almak için Tandoğan'ın otoparkına geldiğini söyledi. Ayça Kerimoğlu'nun kendi iş yerine gelip izinsiz şekilde içeri girdikten sonra hakaret ettiğini, suça konu mesajları da kendi numarasından gönderilmediğini dolayısıyla gerçekliğinin şüpheli olduğunu da kaydetti. Dilekçede, "Müşteki suçun mağduru değil, doğrudan suç işleyen bir faildir" denildi.

"DÜŞÜNSENE BİRİ KOCANI ALIYOR, ÜSTÜNE EVLENİYOR"

Ayça Kerimoğlu ise boşanma sürecinde Burcu Tandoğan Aner'in kendisine ağıza alınmayacak hakaret ve küfürler ettiğini söyledi. Sonraki süreçte kendisine ve çocuğuna zarar vermekle tehdit ettiğini, eski eşinin çocuğu ile görüşmesinde bile huzursuzluk çıkardığını da belirterek, "Baba-oğul görüşmelerinde onları takip edip bir bahane ile yanlarına gitti, arbede çıkardı" dedi.

Davaya konu mesajları alması üzerine Aner'i engellediğini ancak kendisine farklı numaralardan "Düşünsene biri kocanı alıyor, üstüne evleniyor, gıkın çıkmıyor ahahahaha" şeklinde mesaj atmaya devam ettiğini de söyledi.

Mesajlardan sanığın dengesiz ve tehlikeli bir kişilik olduğunun anlaşıldığı ifade edildi. Şimdi mahkemenin kararı bekleniyor.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın