Yeni Günaydın
Geri

Belediye Başkanı'ndan Toplantıya Damga Vuran Sözler!

"Ne yaptınız oğlum bu parayı?"
Belediye Başkanı'ndan Toplantıya Damga Vuran Sözler!
Haberler / Gündem
28 Ağustos 2024 Çarşamba 13:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, BASKİ Genel Kurulu'nda çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Kredi çekilmesine rağmen kente yatırım yapılmadığını ifade eden Akın, "Arkadaşlar 6 kez kredi çekmişsiniz 2022'den beri. Ne yaptınız oğlum bu parayı?" ifadelerini kullandı.

31 Mart yerel seçimlerinde Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ahmet Akın, Büyükşehir Meclis toplantısı sonrası gerçekleşen BASKİ Genel Kurulu'nda dikkat çeken bir çıkışa imza attı.

"NE YAPTINIZ OĞLUM BU PARAYI?"

AK Parti Grubu'nun suya yapılacak fiyat artışına karşı çıktığı toplantıda Yücel Yılmaz döneminin Büyükşehir ve BASKİ yönetimini sert sözlerle eleştiren Akın, "Arkadaşlar 6 kez kredi çekmişsiniz 2022'den beri. Soruyorum ne yaptınız oğlum bu parayı? Yazık değil mi millete. Altyapı yok, Körfez'de arıtma yok, Türkiye'de birinci sırada olan kayıp kaçak geçmiş dönemin bize bıraktığı ayıptır. Sizler gibi meclis üyelerimizle beraberiz, siz de yardım edeceksiniz birlikte çözeceğiz. Yatırım yapılmazsa çok daha kötü duruma düşeriz" dedi.

"AÇMAZA DÜŞÜLMESİNİN SEBEBİ BU"

Açıklamasının devamında eleştirilerini daha da sertleştiren Akın, "2022'de aynı zammı yapmış arkadaşlar. Daha da fazlasını yapmışlar, bir de üstüne 6 kere kredi almışlar, biz bir kere kredi almadık. Açmaza düşülmesinin sebebi bu. Yaptıkları zamlar, yapmadıkları yatırımlar. Bu millete yüzde 15 indirim yaptım diye uykunuz kaçtıysa kaçsın arkadaş. Bütün konuşmalarınız hepsi elimde" ifadelerine yer verdi.

 


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın