Yeni Günaydın
Geri

Uçakta Cinsel İçerikli Film Skandalı!

Bir havayolu şirketi, küçük çocuklu aileler de dahil olmak üzere bir uçuşta tüm yolculara, cinsel içerikli bir film izletilmesinin ardından özür diledi.
Uçakta Cinsel İçerikli Film Skandalı!
Haberler / Dünya
10 Ekim 2024 Perşembe 00:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

“Uygunsuz” gösterim, uçağın uçak içi eğlence sisteminin kalkıştan önce çalışmamasının ardından Sidney’den Tokyo’ya giden bir Qantas uçuşunda gerçekleşti.

Personelin arızayı giderememesi üzerine uçak bir saatten fazla gecikmenin ardından havalandı ve mürettebat, herkese aynı filmi göstermeye karar verdi.

Ancak dokuz buçuk saatlik uçuşta bazı yolcuları dehşete düşüren cinsel içerikli drama Daddio filmi daha sonra oynamaya başladı.

Daha da kötüsü, yolcular kendi ekranlarını kapatamadıkları, duraklatamadıkları ve hatta karartamadıkları için fiilen izlemek zorunda kaldıklarını bildirdiler.

Uçakta bulunanlardan bir yolcu, Reddit adlı internet sitesine şunları yazdı:

Avustralya merkezli havayolu şirketi Qantas, yaşanan olayın ardından yolculardan özür diledi.

Açıklamada, “Film, açıkça tüm uçuş boyunca oynamaya uygun değildi ve bu deneyim için müşterilerimizden içtenlikle özür dileriz. Uçuşun geri kalanı için tüm ekranlar aile dostu bir filmle değiştirildi; bu, bireysel film seçiminin mümkün olmadığı nadir durumlar için standart uygulamamızdır. Filmin nasıl seçildiğini gözden geçiriyoruz” ifadeleri yer aldı.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın