Yeni Günaydın
Geri

Türkiye'nin Dev Markası Satılıyor!

Türkiye'nin dev markası Merinos halı satılıyor. Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan duyuru, Resmi Gazete'de yayımlandı.
Türkiye'nin Dev Markası Satılıyor!
Haberler / Ekonomi
21 Ağustos 2024 Çarşamba 02:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türkiye'nin dev markası Merinos halı satılıyor. Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan duyuru, Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Sümer Holding’in "Bursa Merinos (Türk Malı)" ve "Merinos" markalarının özelleştirilmesi amacıyla satış ihalesi gerçekleştirilecek.

Markalar için ihale şartnamesi bedelleri, Bursa Merinos markası için 20 bin lira, Merinos markası için ise 30 bin lira olarak belirlendi. Geçici teminat bedelleri ise Bursa Merinos için 300 bin lira, Merinos için 3 milyon lira olarak belirlendi.

İhaleye ilişkin tekliflerin 12 Eylül'e kadar verilmesi gerekiyor. İhaleler, kapalı zarfla teklifler alarak ve görüşmeler yaparak "pazarlık" usulüyle yapılacak. Pazarlık görüşmelerinin ardından, açık artırma yoluyla nihai teklifler değerlendirilecek.

Teklif sahiplerinin her marka için ayrı ihale şartnamesi alıp, ayrı teklif sunmaları ve gerekli belgeleri, "Bahçekapı Mahallesi Atatürk Orman Çiftliği Kümeevleri No:4 (06797) Etimesgut/ANKARA" adresine, son teklif verme tarihi olan 12 Eylül saat 17.00'ye kadar elden teslim etmeleri gerekmektedir.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın