Yeni Günaydın
Geri

Türk Askerleri Kenan'ı Ağlattı!

Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı Kenan İmirzalıoğlu'nu duygulandırdı.
Türk Askerleri Kenan'ı Ağlattı!
Haberler / Medya
24 Temmuz 2022 Pazar 01:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılan Canan Esin Sağlam, uzun yıllar Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ambulans uçaklarında görev aldığını ve mesleği gereği yaralı askerlere ilk müdahaleyi yaptığını söyledi.

Sağlam'ın Türk askerleriyle olan bir anısı da sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nu duygulandırdı. ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster, dün akşam yeni bölümüyle ekrana geldi.

Yarışmaya katılan 41 yaşındaki Ankara Gülhane Askeri Tıp Fakültesi mezunu Canan Esin Sağlam ise anlattıklarıyla herkesi duygulandırdı.

"GAZİLERE TOPRAKLARIMIZA GİDİYORUZ DEDİĞİMDE NABIZLARI DÜZELİYORDU"

GATA'YI Hava Tabip Teğmen olarak bitirdiğini söyleyen yarışmacı, pratisyenlik sürecini Bandırma F16 Üssü'nde yaptığını ve uzun yıllar Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ambulans uçaklarında görev aldığını söyledi.

Yarışmacı, Kenan İmirzalıoğlu'nun "Havada yaşadığınız ilginç bir olay var mı?" sorusu üzerine "Makedonya'dan yaralı uzman çavuşları getirmiştik. Orada yabancı dil bilemedikleri için dertlerini anlatamamışlar, beni görünce çok mutlu oldular.

Başarıyla nakletmiştik. Havada hayati tehlikesi olan kişileri döndürdüğümüz zamanlar oldu. Gazilerimizi taşırken bir abla şefkatiyle ellerini tutarak vatan sana minnettar, şimdi topraklarımıza gidiyoruz diyordum. Onların da bunu duyunca tansiyonları ve nabızları düzeliyordu" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın