Yeni Günaydın
Geri

Yargı Dizisinden Müjde!

Dizinin senaristi Sema Ergenekon ‘Yeni sezona hazırlık’ notunu paylaştı.
Yargı Dizisinden Müjde!
Haberler / Medya
21 Temmuz 2022 Perşembe 02:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kanal D’nin geçtiğimiz sezon en başarılı işlerinden biri olarak karşımıza çıkan Yargı, her hafta izleyiciyi ekrana kitlemeyi başardı.

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in başrollerini paylaştığı Yargı dizisinin yeni sezon hazırlıklarının başladığını, Sema Ergenekon, ‘Yeni sezona hazırlık’ notuyla paylaştı.

Şahsına münhasır karakterleri, nefes kesen hikayesi ve başarılı oyunculuklarıyla bu sezonun en başarılı dizilerinden biri olan Yargı 29 Mayıs’ta yayınlanan final bölümü ile ekranlara damga vurmuştu.
Kadrosunda Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in yanı sıra Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Pınar Çağlar Gençtürk, Başak Gümülcinelioğlu, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Özlem Çakar Yalçınkaya, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş gibi başarılı oyuncuların rol aldığı Yargı’nın 2. sezonu da heyecanla bekleniyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın