Yeni Günaydın
Geri

Trump Twitter'a Geri Döndü!

Takipçi sayısı dikkat çekti…
Trump Twitter'a Geri Döndü!
Haberler / Medya
20 Kasım 2022 Pazar 17:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Elon Musk’ın Donald Trump anketi sonuçlandı! Geri döndü!

Elon Musk, yaptığı anketin ardından eski ABD başkanı Donald Trump'ın Twitter'a dönmesine izin verileceğini söyledi. Bu açıklamadam sadece kısa bir süre sonra Trump'ın kapalı hesabı erişime açıldı.

Twitter'ın sahibi Elon Musk, sosyal medya platformu üzerinden yaptığı anketin ardından eski ABD başkanı Donald Trump'ın Twitter'a dönmesine izin verileceğini söyledi. Açıklamadan kısa süre sonra Trump'ın kapalı hesabı erişime açıldı.

24 saatlik Twitter anketinin tamamlanmasının ardından paylaşımda bulunan Musk, "İnsanlar, ne istediğini söyledi. Trump'ın dönmesine izin verilecek. Vox Populi, Vox Dei. (Halkın sesi, Tanrı'nın sesidir)" yazdı. 

15 milyondan fazla kullanıcının oy kullandığı ankette katılımcıların yüzde 51.8'i Trump'ın platforma dönmesine izin verilmesi, yüzde 48.2'si ise izin verilmemesi yönünde oy kullandı. 

MİLYONLARCA SAYIDA TAKİPÇİ KAYIP

Musk'ın açıklamasından kısa süre sonra kapalı '@realDonaldTrump' hesabının erişime açıldı. Hesabın milyonlarca sayıda takipçisinin ise kaybolduğu görüldü.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın