Yeni Günaydın
Geri

Top Modelleri Buluşturan Kampanya!

Irina Shayk ve Joan Smalls, Beyonce ve Adidas’ın kampanya yüzü oldu.
Top Modelleri Buluşturan Kampanya!
Haberler / Magazin
12 Temmuz 2022 Salı 15:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Dünyaca ünlü modeller Irina Shayk ve Joan Smalls, şarkıcı Beyonce’nin kıyafet markası Ivy Park ve Adidas’ın ortak hazırladığı yeni sezon koleksiyonunun kampanya yüzü oldu.

Beyonce’nin Adidas ile bir kez daha bir araya gelerek hazırladığı ‘Ivytopia’ isimli koleksiyonda, Shayk ve Smalls gibi ünlü modellerin yanı sıra Adut Akech ve büyük beden modeli Alva Claire  gibi dikkat çeken isimler de kampanyada yer alıyor.

"KİŞİNİN NİRVANASINI KENDİ İÇİNDE BULABİLECEĞİ BİR KOLEKSİYON"

İki markanın yeni sezon için tasarladığı parçalar, markanın tanımıyla ‘kişinin nirvanasını kendi içinde bulabileceği ve cinsiyetten bağımsız olarak öne çıkan’ bir koleksiyon olarak tanımlandı.

DİKKAT ÇEKEN VE ÖZGÜN TASARIMLAR

Koleksiyonda neon renklerin hakim olduğu günlük spor kıyafetler, ayakkabı, mayo-bikini, kimono ve aksesuarların yanı sıra dikkat çeken özgün tasarımlar da yer alıyor.

Kampanyada Shayk, neon sarı bikini takımı, kimono ve stilettolarıyla objektiflere poz verirken, Smalls gümüş metalik bikini takımı ve kimonosuyla öne çıktı.

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA SATIŞTA

Akech’in de çiçekli mayo ve kimono takımıyla objektiflere yansıdığı koleksiyonda, parçaları tamamlayan aksesuarlar ve retro güneş gözlükleri de öne çıkan parçalar arasında yer alıyor. 'Adidas ve Ivy Park' koleksiyonu 22 Temmuz’da tüm mağazalarda satışta olacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın