Yeni Günaydın
Geri

Ahmet Özhan'dan İtiraf!

'Mesele bir Ajda Pekkan olmaktır, takdire şayandır Ajda.'
Ahmet Özhan'dan İtiraf!
Haberler / Magazin
11 Temmuz 2022 Pazartesi 10:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ahmet Özhan  'Ayrılık Yaman Kelime' adlı kitabı hakkında verdiği röportajda Ajda Pekkan ve suikast açıklamasıyla hayranları şaşkına çevirdi.

Güneş'ten Yasemin İlan'ın sorularını yanıtlayan Özhan müzik piyasasında şarkıcıların daha çok kıyafet ve imajlarıyla dikkat çekmeye çalıştığıyla ilgili de konuştu.

Ahmet Özhan, "1960'lardan bu yana star bayrağını elinde tutan bir tek Ajda Pekkan var. Neden bir Ajda Pekkan daha çıkmıyor. Çünkü Ajda Pekkan 'Bunu ben yaşayacağım ve başaracağım' dedi. Ve hala anlatamayacağım kadar çok çalışıyor." diye konuştu.

Özhan "Sesi, kıyafetleri, vücudu, estetiği ve her şeyiyle 7/24 mesleği için çalışıyor. Saygınlığı ve kalıcılığı bu getirir. Yoksa ben güzelim, seksi giyiniyorum, dans ediyorum ile olmaz, bu işler yürümez kısa vadeli bir tüketim aracı olursunuz." ifadelerini kullandı. 

Gülşen'in transparan kıyafetle müşterinin kucağına oturmasına gönderme yapan Özhan "Transparan kıyafetle müşterinin kucağına oturarak o tarafta konforunu sağlayamazsın kardeşim." ifadelerini kullandı. 

Özhan "Mesele bir Ajda Pekkan olmaktır, takdire şayandır Ajda. Ajda Pekkan bir metodolojidir. (Metodoloji: Bir konu hakkında izlenmesi gereken yol haritasını sunan yöntem bilimi) Ajda Pekkan çalışmaktır, başarmaktır ve orada kalmak, tutunmaktır" dedi.

Şarkıcı: 'Amerika'ya tasavvuf konseri vermek için gitmiştim." ifadelerini kullandı."Benim haberim yok ama istihbarat gelmiş suikast ihtimali var diye ve bir takım kısa ve uzak menzilde koruyucularla bizi takip etmişler" diyen Özhan "Ben hiç farkında bile değildim sonradan öğrendim' dedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın