Yeni Günaydın
Geri

Canlı İstakoza 5 Bin Lira Verip...

Ebru Destan: Allah'tan on tane ıstakoz yoktu!
Canlı İstakoza 5 Bin Lira Verip...
Haberler / Magazin
11 Temmuz 2022 Pazartesi 07:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Geçtiğimiz haftalarda gittiği balık restoranında entresan bir olaya imza atan Ebru Destan, canlı ıstakozu satın alarak denizin mavi sularına bırakmıştı. Önceki gün yeni açtığı mağazasında muhabirlerle sohbet eden ünlü isim, bu hareketiyle ilgili sorulara yanıt verdi.

Ebru Destan: Allah'tan on tane ıstakoz yoktu!

Evlendikten sonra ekranlardan uzak kalan ve boşanmasıyla iş hayatına geri dönen eski manken Ebru Destan, geçtiğimiz haftalarda Aqua Florya AVM'de bulunan bir restoranda objektiflere yansımıştı. Yakın arkadaş grubuyla yemek yiyen Destan, enteresan bir olaya imza atmıştı.

ISTAKOZU DENİZE BIRAKTI

Mekanda bulunan canlı ıstakoza kıyamayan ünlü sunucu, 5 bin TL ödeyerek ıstakozu satın aldı denizin mavi sularına bırakmıştı .Kısa bir süreli şaşkınlık yaşayan mekan çalışanları, Ebru Destan'a yardımcı olmuşlardı.

Denize attığı ıstakoz ile muhabirlere poz veren Destan, “Ona kıyamadım. Zaten gücüm yettiğince böyle şeyler yapıyorum. Geçtiğimiz günlerde Alaçatı’da da aynısını yapmıştım. Bir belgeselde ahtapotları seyredip, onların aile kurduklarını ve hayatlarını izleyince, deniz ürünlerini çok tüketemiyorum” şeklinde konuşmuştu.

"EVDE OTURACAK KADIN DEĞİLİM"

Nişantaşı'nda ayakkabı mağazası açarak ticarete atılan eski model Ebru Destan, önceki gün basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Pandemi döneminde online olarak daha çok yurtdışına satış yaptığını ve şimdi hedefinin iç pazar olduğunu anlatan Destan, "Bir buçuk senedir bu işin içindeyim ilk defa iç pazara giriyoruz. Biz kadınların seveceği modeller yaptık" dedi.

"DENİZE BIRAKACAĞIMI SÖYLEYİNCE ŞAŞIRDILAR"

Geçtiğimiz günlerde bir balık restoranda gördüğü canlı ıstakozu parasını ödedikten sonra denize bırakmasıyla dikkat çeken eski model, bu konunun hatırlatılması üzerine şu ifadeleri kullandı:

Gücüm yetse hepsini denize bırakırım. Restoranda kıskaçları bağlı görünce canlı olduğunu söylediler. Ben de parasını ödeyip, denize bırakacağımı söyledim. Şaşırdılar. Allah'tan on tane yoktu, on tane olsa ne yapacaktım? Tabii parasını aldılar bu benim kendi tercihim yemeyip denize atmayı tercih ettim. Bunun parayla ilgisi yok.

"ÇOCUKLARIMA BEN BAKIYORUM"

Ebru Destan, geçen sene tv8 ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk olmuştu. Özel hayatıyla ilgili konuşan ünlü manken, 2011 yılında dünyaevine girdiği 2016'da ayrılık kararı aldığı Mete Okay İnan ile boşanmalarının gerçekleştiğini söylemişti. Bu evliliğinden Oktay ve Ali adında iki oğlu olan 44 yaşındaki Ebru Destan, eşinin velayet konusunda ısrarcı olduğunu bu nedenle davanın hâlâ devam ettiğini anlatmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın