Yeni Günaydın
Geri

Süleyman Soylu'dan 'Yeni Parti' Açıklaması!

"Yeni bir siyasi parti kurmak siyasi cinnettir"
Süleyman Soylu'dan 'Yeni Parti' Açıklaması!
Haberler / Politika
19 Temmuz 2024 Cuma 11:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Mayıs seçimlerinin ardından kurulan yeni Kabine'de kendisine yer bulamayan ve partisinden istifa edeceği iddiaları gündemde olan AK Parti Milletvekili Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Külliye'de görüştü. Soylu, Erdoğan ile yaptığı görüşmenin içeriğini ise 'mahrem' olarak değerlendirerek açıklamadı.

Son olarak partisinden istifa edip yeni bir parti kuracağı iddiaları ile gündemde olan AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, 17 Temmuz’da Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü.

Soylu'nun talebi üzerine gerçekleştiği belirtilen görüşmenin ardından Oda TV'ye konuşan Soylu, yeni parti kuracağına ilişkin iddialara, "Tayyip Erdoğan liderliğine itiraz ve yeni bir siyasi parti kurmak siyasi cinnettir" sözleriyle yanıt verdi.

Soylu, "Ailemizin mücadelesinin yeri AK Parti ve Cumhur İttifakı’dır" diye konuştu.

Erdoğan ile gerçekleştirdiği görüşmenin içeriğine ilişkin soruya ise yanıt vermekten kaçınan Soylu, "Cumhurbaşkanı ile bir görüşmedir. Siz de takdir edersiniz ki mahrem” ifadesini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın