Yeni Günaydın
Geri

Sinan Ateş'in Eşi Ayşe Ateş: 'Beni Öldürecekler'

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, kapalı kapılar ardında kendi cinayetinin de planladığını ileri sürerek sosyal medyadan tehdit edildiğini belirtti.
Sinan Ateş'in Eşi Ayşe Ateş: 'Beni Öldürecekler'
Haberler / Gündem
18 Mayıs 2024 Cumartesi 18:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fatih Altaylı'nın Youtube’dakı programına katılan Ateş,  "Kapılar arkasında Ayşe Ateş cinayeti planlanıyor. Konuşulmaya başlanmış. İçişleri Bakanlığı’na koruma başvurusunda bulundum. Sayın Cumhurbaşkanım size sesleniyorum. Beni de öldürecekler" diyerek çağrıda bulundu.

Sinan Ateş’in öldürülmeden kısa süre önce Devlet Bahçeli’yi aradığını anlatan Ayşe Ateş şunları söyledi:

Özel kalemi Murat Çeliker ‘Git seni abin kurtarsın’’ deyip telefonu kapattı. Abiden kastı, İsmet Büyükataman. 12 yıl onun danışmanlığını yaptı. 'Evladım' derdi, abi-kardeşten ziyade baba-oğul ilişkisi vardı aralarında. Ama gördük ki, oturduğu koltuk her şeyin önündeymiş.

Tüm MHP cinayetin hazırlık sürecini biliyordu. Bütün MHP biliyordu ama Devlet Bahçeli'ye doğru aktarılmadı. Şöyle iddialar vardı 'Devlet Bahçeli'yi koruyor mu kolluyor mu' diye. Hayır Devlet Bahçeli kimseyi öldürtmez. Bu Devlet Bahçeli'nin tarzı değildir. Cinayet emrini Bahçeli'nin verdiğine, beni buna kimse ikna edemez. Ancak bu cinayetin işleneceğini herkes biliyordu. Yanlarında bu cinayetin organizasyonu yapılırken, seslerini çıkarmadılar. Ne için? Koltuklarının bekası için. Şimdi o koltukları alsınlar başlarına çalsınlar

 
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın