Yeni Günaydın
Geri

Şeyma Subaşı'ndan Yeni Sevgilisiyle Romantik Pozlar!

El ele poz verdi
Şeyma Subaşı'ndan Yeni Sevgilisiyle Romantik Pozlar!
Haberler / Magazin
13 Ekim 2024 Pazar 13:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Şeyma Subaşı, son paylaşımıyla yine çok konuşuldu. Ünlü isim Brezilyalı sevgilisiyle el ele verdiği pozlarını paylaştı.

Magazin gündeminden düşmeyen Şeyma Subaşı, Instagram paylaşımlarına devam ediyor.

Bir süredir Brezilyalı bir model Marlon Teixeira ile aşk yaşayan Subaşı, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

EL ELE POZ VERDİ

Geçtiğimiz günlerde aşka gelen Subaşı,  'Çok fazla yükselen aşk, özgürlük dolu ve zaten akan doğal ve saf' notuyla paylaşım yapmıştı. Ünlü isim, son paylaşımıyla yine çok konuşuldu. 

Ünlü fenomen, son paylaşımıyla yeni sevgilisine aşkını haykırdı. Subaşı, sevgilisi ile verdiği el ele pozunu takipçilerinin beğenisine sundu. 

Şeyma Subaşı Kimdir?
Şeyma Subaşı, 1990 yılında İstanbul'da doğmuştur. Eğitimini İstanbul Aydın Üniversitesi Moda Tasarım Programı'nda tamamlamıştır. 16 yaşından beri modellik yapmaktadır.

2008 yılında Miss Turkey yarışmasına katılmış ancak derece elde edememiştir. 2008 yılında Var Mısın Yok Musun yarışmasına katılmış ve yapımcı Acun Ilıcalı ile ilişkileri başlamıştır.

Acun Ilıcalı'nın eşi Zeynep Ilıcalı'dan boşandıktan sonra sosyal medyada Şeyma Subaşı ile resimlerini paylaşmalarıyla gündemden düşmemektedirler.

Şeyma Subaşı'nın Ilıcalı'dan Melisa adında bir kızı vardır.

Şeyma Subaşı, 18 Eylül 2017 tarihinde Fransa'nın Marsilya şehrinde 250 kişinin katıldığı bir törenle Acun Ilıcalı ile evlendi. Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı çifti 26.11.2018 tarihinde anlaşmalı olarak boşandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın