Yeni Günaydın
Geri

Köstendil'den Dikkat Çeken Türkiye Yorumu!

"Bence biz bir magazin ülkesiyiz."
Köstendil'den Dikkat Çeken Türkiye Yorumu!
Haberler / Magazin
12 Ekim 2024 Cumartesi 12:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Oyuncu Erkan Kolçak Köstendil tv100'de Okan Bayülgen'in sunduğu Uykusuzlar Kulübü programına konuk oldu. Köstendil'in Türkiye ile ilgili sözleri dikkat çekti.

tv100'de Okan Bayülgen'in sunduğu Uykusuzlar Kulübü programına Gizem Erdem, Hande Kazanova, Rıza Kocaoğlu, Esra Ruşan ve Erkan Kolçak Köstendil konuk oldu. 
Programa Köstendil'in Türkiye ile ilgili sözleri damga vurdu. 

Köstendil "Bence biz bir magazin ülkesiyiz. Başımıza ne gelirse gelsin ne olay olursa olsun eninde sonunda o olaya bir magazin şeyinin içinde eritiyoruz. Yaptığımız bütün işler, para kazandığımız bütün işlerin ana sebebini tiyatro ve sinema oluşturuyor. Eğer bunların ikisi ölürse bir 5-10 sene sonra bizlerde ölürüz." ifadelerine yer verdi. 

KAZANOVA'DAN 2025 DEĞERLENDİRMESİ
Hande Kazanova ise gelecek yıl için "Önümüzdeki dönem sanatçılara çok büyük bir iş düşüyor. Çünkü balık ve başak aksına geçiyor. Şu an Mars’ın etkisi altındayız ve önümüzdeki dönemde de Mars zaten savaş, mücadele, kavga, her tür sıkıntı öfke bunların öne geçeceği bir dönem içerisinde yaşıyoruz ve daha da öne çıkacak önümüzdeki 2025 yılında" ifadelerine yer verdi. 

Esra Ruşan da "Hayatıma bakmak zaman zaman beni bütün bu dışarıdaki hayattan uzaklaştırıp kendimi iyi hissetmeme sebep oluyor. Benimde meditasyonum bu." dedi. 

KOCAOĞLU: KARDEŞ GİBİYİZ
Rıza Kocaoğlu "Benim sınıf arkadaşlarım Engin Altan Düzyatan, Senan Kara, Burak Altay, Şebnem Bozoklu. Biz Şebnem ile sınıfta kalıp iki sınıfımız olduğu için Evrim Alasya, Öner Erkan aynı dönem den iki üstümüz Bülent İnal var Sarp Apak var." ifadelerini kullandı

 
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın