Yeni Günaydın
Geri

Şahan Gökbakar'dan Sert Tepki: Instagram'ı Geri Ver!

"Kalkıp da tüm Instagram'ı koca ülkede kapatmaya ne hakkınız var?"
Şahan Gökbakar'dan Sert Tepki: Instagram'ı Geri Ver!
Haberler / Magazin
3 Ağustos 2024 Cumartesi 20:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Instagram 2 Ağustos tarihinden itibaren Türkiye genelinde kapatıldı. Erişim engeli nedeniyle milyonlarca kullanıcı hesabına ulaşamazken ünlü isimlerden konuyla ilgili teker teker açıklamalar geliyor. Son olarak Şahan Gökbakar Instagram'a erişim engeli hakkında açıklama yaptı.

Instagram erişim engeli nedeniyle kullanıcılar sosyal medya üzerinden tepkilerini göstermeye devam ederken ünlü isimler de konuya kayıtsız kalamadı. (X) Twitter hesabı üzerinden açıklama yapan Şahan Gökbahar: "Kalkıp da tüm Instagram'ı koca ülkede kapatmaya ne hakkınız var?" açıklamasına yer verirken gündem oldu. İşte o açıklama:

"NE HAKKINIZ VAR"

"Instagram sizin postlarınızı sildi. Size haksız yere sansür uyguladı ve siz buna bir tepki vermek istiyorsunuz... Yapabileceğiniz en büyük tepki Instagram hesaplarınızı kapatmak ve Instagram kullanmamak olabilir. Bütün devlet yetkililerinin ve kurumlarının Instagram hesaplarını kapatırsın. "Bu devletin hicbir kademesinde daha da instagram kullanmıyoruz" dersiniz. Geçer gidersiniz. Kalkıp da tüm Instagram'ı koca ülkede kapatmaya ne hakkınız var? Birçok insan bu mecradan yaşamını sağlıyor. Tümden kapatmak ne demek?! Bu hukuksuz ve keyfi yönetim bırakılıp acilen Instagram açılmalı. #instagramıGeriVer #instagramı açın!"

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın