Yeni Günaydın
Geri

Paris'te Vahşet!

12 yaşındaki kız çocuğu cesedi bavulda bulundu.
Paris'te Vahşet!
Haberler / Dünya
16 Ekim 2022 Pazar 19:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Paris'te 12 yaşındaki bir kız çocuğunun cesedinin bir bavulda bağlanmış halde bulunduğu bildirildi. Boğazı birkaç kez kesilmiş olan kurban, ayaklarıyla el bilekleri bağlı halde ve vücudunda açıklanamayan rakamlarla bulundu. Cumartesi günü yapılan otopside kurbanın boğularak öldüğü anlaşıldı.

Fransız yayın kuruluşu BFMTV'ye göre, çocuğun cesedinde "1" ve "0" rakamları bulundu. Bir polis kaynağı, rakamların kız çocuğunun üzerine yazılmadığını ya da bıçakla kazınmadığını, bir "cihaz" tarafından "yerleştirildiğini" söyledi. Yetkililer bu sayıların ne anlama geldiğini henüz bilmiyor.

Fransa'nın başkentinin 19. arrondissementindeki bir apartman bloğunun dışında bulunan kız çocuğu, okuldan eve dönmemesi üzerine annesi tarafından kayıp olarak bildirilmişti.

Polis cinayet soruşturması başlattı ve ailenin evinin bodrumunda kaçırma izlerinin ortaya çıktığını açıkladı. Dedektifler, binanın dışında bavul taşıyan bir kadını gösteren güvenlik kamerası görüntülerini inceledi.

Yetkililer bu bavulun birkaç sokak ötedeki Rue d'Hautpoul'da, içinde kız çocuğunun cesediyle bulunan bavul olduğunu düşünüyor. Haberlere göre, kız öğrencinin yüzü bantla kaplı, ayaklarıyla elleri bağlı ve boğazında birkaç kesik vardı.

Otopsinin cumartesi günü yapılması planlandı. BFMTV'ye göre, gözaltına alınma nedenleri net olmamakla birlikte 4 kişi gözaltında. Aralarında, bavulu bulduktan sonra polisle irtibata geçen kişi de var.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın