Yeni Günaydın
Geri

Ermenistan Azeri Ordusuna Ateş Açtı!

Azerbaycan sınırdaki mevzilerine ateş açıldığını açıkladı, Ermenistan yalanladı
Ermenistan Azeri Ordusuna Ateş Açtı!
Haberler / Dünya
16 Ekim 2022 Pazar 13:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan sınırında bulunan Azeri ordusu mevzilerine ateş açıldığını duyurdu. Ermenistan Savunma Bakanlığı ise Azeri mevzilerine ateş açılmadığını belirtti.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, "15 Ekim'de saat 15:20-18:00 arasında ve ayrıca 16 Ekim gece saatlerinde Ermenistan ordusu, Kelbecer'deki Cemilli ve Mollabayramlı, Laçin'deki Husulyu ve Tovuz'daki Kohanabi yerleşimlerin bulunan Azerbaycan ordusu mevzilerine farklı kalibredeki silahlarla ateş açtı" ifadelerini kullandı.

Bakanlık, Azerbaycan ordusunun sınırdaki mevzilere yönelik saldırıya ateşle uygun şekilde karşılık verildiğini kaydetti.

Ermenistan, ise Azeri tarafını yalanladı Bu arada Ermenistan Savunma Bakanlığı, Azeri tarafının açıklamasının gerçek dışı olduğunu açıkladı.

Ermeni güçlerinin Azeri mevzilerine ateş açmadığını belirten bakanlık, "Azerbaycan Savunma Bakanlığı'nın her gün bu tür dezenformasyon yayması, suni bir sınır gerilimi yaratma girişiminden başka bir şey değildir" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın