Yeni Günaydın
Geri

Panathinaikos'ta Skandal Samet Akaydın Kararı!

Yunanistan ekiplerinden Panathinaikos'ta kiralık olarak oynayan Fenerbahçeli futbolcu Samet Akaydın kadro dışı bırakıldı.
Panathinaikos'ta Skandal Samet Akaydın Kararı!
Haberler / Spor
20 Mayıs 2024 Pazartesi 16:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yunanistan ekiplerinden Panathinaikos'ta kiralık olarak oynayan Fenerbahçeli futbolcu Samet Akaydın kadro dışı bırakıldı. Akaydın'ın kadro dışı kalmasının nedeni ise tam bir skandal: 19 Mayıs'ta Mustafa Kemal Atatürk paylaşımı yapmıştı...

19 Mayıs'ta Mustafa Kemal Atatürk paylaşımı yapan milli futbolcu Samet Akaydın Yunan ekibi Panathinaikos'ta kadro dışı bırakıldı. Fenerbahçe'den kiralık olarak Yunan ekibinde top koşturan milli futbolcu Türkiye'ye dönüyor.

Fenerbahçe'den kiralık olarak Yunan ekiplerinden Panathinaikos'a transfer olan Samet Akaydın, Mustafa Kemal Atatürk paylaşımı sonrası kadro dışı bırakıldı.

Alınan bilgiye göre Panathinaikos kulübü, Mustafa Kemal Atatürk fotoğrafıyla 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı paylaşımı yapan Samet Akaydın'dan paylaşımını kaldırmasını istedi. 30 yaşındaki milli futbolcu paylaşımı kaldırmayınca, Panathinaikos tarafından kadro dışı bırakıldı.

Bu gelişmenin ardından durumunu Fenerbahçe Kulübü'ne bildiren Samet Akaydın, Türkiye'ye dönme kararı aldı.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın