Yeni Günaydın
Geri

Dursun Özbek: 'Yüreğin Yetiyorsa Gel'

Özbek, derbinin ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özbek, Ali Koç'a yönelik sert sözler kullanarak, "Yüreğin yetiyorsa gel, ben buradayım" ifadelerini kullandı.
Dursun Özbek: 'Yüreğin Yetiyorsa Gel'
Haberler / Spor
20 Mayıs 2024 Pazartesi 07:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Galatasaray'ı Çağlar Söyüncü'nün golüyle 1-0 mağlup etti. Maçın ardından soyunma odasına inen Dursun Özbek, derbinin ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Dursun Özbek, Ali Koç'a yönelik sert sözler kullanarak, "Yüreğin yetiyorsa gel, ben buradayım" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın Fenerbahçe'ye 1-0 yenilmesinin ardından başkan Dursun Özbek, soyunma odasına indi ve futbolcularıyla özel bir konuşma yaptı. Ardından Dursun Özbek, basın mensuplarına da açıklamalarda bulundu. Ali Koç'a gözdağı verdi.

HAYAL KIRIKLIĞI YAŞANDI

Sarı-Kırmızılı ekip, Fenerbahçe maçı öncesinde şampiyonluk için oldukça avantajlı bir konumda olduklarından dolayı maç sonu kutlamalarını bile hazırlamıştı. Ancak, Fenerbahçe'nin galibiyeti sonrasında büyük bir hayal kırıklığı yaşandı.

Yaşanan bu olayların ardından Dursun Özbek, futbolcularına moral vermek için soyunma odasına indi ve futbolcularına destek verdi. Özbek, oyuncularına güvendiklerini ve şampiyon olacaklarının altını çizdi.

"KABUL EDİLECEK ŞEYLER DEĞİL"

Dursun Özbek, Ali Koç'a sert açıklamalarda bulunarak şu ifadeleri kullandı:

"Ali Koç'un yaptıkları, 40-50 kişiyle buraya gelip burada çalışanları darp etmesi, ağza alınmayacak galiz küfürler söylemesi kabul edilecek şeyler değil. Sözde polis koruması altındayız.

"DELİKANLILIĞIN VARSA GEL, BURADAYIM"

Ali Koç bu cesareti nereden alıyor? Yok hakemleri tartaklayın, peşine düşün diyen bu zat maç bittikten sonra belli bir güruhla buraya geliyor. Maçta yok. Buraya gelip insanları tartaklama haddini nereden buluyorsun? Yüreğin yetiyorsa gel ben buradayım. Bekliyorum seni. Şu kadar delikanlılığın varsa gel, ben buradayım."

NE OLMUŞTU?

Sarı-lacivertli kulübün Başkanı, oyuncularla beraber sahaya çıkarak galibiyeti kutladı. Stadyum yönetimi, tezahüratlar üzerine boş stadyumda müzik sesini açtı. Bazı Galatasaraylı idareciler sahaya girdi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Eray Yazgan'a "Buradan çıkmazsan dayak yiyeceksin!" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın