Yeni Günaydın
Geri

PSG, Icardi’nin Bonservis Bedelini Belirledi!

Fransız ekibi Paris Saint Germain (PSG), Galatasaray’da kiralık olarak forma giyen Icardi’nin bonservisini belirledi.
PSG, Icardi’nin Bonservis Bedelini Belirledi!
Haberler / Spor
12 Mayıs 2023 Cuma 18:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Galatasaray’ın sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı Arjantinli forvet Mauro Icardi gösterdiği performansla sarı kırmızılı taraftarların gönlünü kazandı. Derbilerde attığı gollerle dikkat çeken ve aldığı süreleri iyi değerlendiren yıldız golcünün sözleşmesi sezon sonunda bitecek.

Teknik Direktör Okan Buruk ve yönetim, Arjantinli golcü futbolcunun takımda kalmasını istiyor. Futbolcuyu satarak bonservis geliri elde etmek isteyen Fransız ekibi de futbolcunun değerini belirledi.

BONSERVİS BEDELİ BELLİ OLDU

İspanyol yayın organı Fichajes'in haberine göre; Fransız kulübü Icardi'nin bonservis bedelini 10 milyon euro olarak belirledi.

Haberde; Galatasaray yönetiminin, Arjantinli futbolcunun bonservisini almak için mali anlamda fedakârlık yapmaya hazır olduğu ve gelecek sezonki şampiyonluk mücadelesinde kadroda Icardi'nin de yer alması için çaba sarf ettiği ifade edildi.

MILAN PEŞİNDE

Diğer yandan futbolcuyla iddialara göre İtalyan devi Milan da ilgilenmiyor. Inter'de forma giydiği dönemde Serie A'ya damga vuran tecrübeli futbolcunun da İtalya'ya dönme fikrini cazip bulduğu iddia ediliyor.

ICARDI’NİN PERFORMANSI

Geleceğiyle ilgili son kararı henüz vermeyen Mauro Icardi, Galatasaray'da bu sezon 22 maça çıktı ve 16 gol atarken, 8 kez de asist yaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın