Yeni Günaydın
Geri

Taraftarın Icardi Hayali Gerçek Oldu!

Mauro Icardi'nin menajeri Elio Pino, Galatasaray'ın imza odasından 'Meeting' (Toplantı) paylaşımı yaptı.
Taraftarın Icardi Hayali Gerçek Oldu!
Haberler / Spor
10 Mayıs 2023 Çarşamba 02:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Galatasaray'ın sezon başında Fransız devi PSG'den kadrosuna kattığı Mauro Icardi'nin transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-Kırmızılılar, Arjantinli golcünün bonservisini almak için harekete geçti.

MENAJERİNDEN PAYLAŞIM

İstanbul'a gelen Mauro Icardi'nin menajeri Elio Pino, Galatasaray'ın transferlerini duyurduğu imza salonundan 'Meeting' (Toplantı) paylaşımı yaptı. Menajerin bu hareketi Sarı-Kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı.

PSG HİKAYESİNİ KALDIRDI

Arjantinli forvet de kişisel Instagram hesabında PSG döneminden öne çıkardığı hikayeleri kaldırdı. Icardi, yalnızca Galatasaray hikayesini profilinde bıraktı.

"KALMAK İSTİYORUM"

Arjantinli futbolcu geçtiğimiz haftalarda ülkesine yaptığı açıklamada, "Kendimi Türkiye'de en iyi futbolcu olarak hissediyorum. Kesinlikle Galatasaray'da kalmayı düşünüyorum" ifadelerini kullanmıştı.

20 MAÇTA 15 GOL 7 ASİST

30 yaşındaki futbolcu bu sezon Süper Lig'de çıktığı 20 karşılaşmada 15 gol atıp 7 asist üretti. Yıldız forvet bu sezon özellikle derbilerde attığı gollerle takımına büyük katkı sağladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın