Yeni Günaydın
Geri

PPL’den Sürdürülebilirlik Stratejisi!

PPL, ulusal ve küresel hedefler doğrultusunda 2050 yılına kadar net sıfır emisyon hedefliyor.
PPL’den Sürdürülebilirlik Stratejisi!
Haberler / Teknolojik
16 Mart 2023 Perşembe 17:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Birleşik Krallık müzik lisanslama şirketi PPL, sürdürülebilirlik yolculuğunu ilerletmek ve genel emisyonlarını azaltmak için gerçekleştirmeyi planladığı 17 eylemi ortaya koyan ilk özel sürdürülebilirlik stratejisi “The Journey Towards Net Zero’yu” başlattı. PPL, ulusal ve küresel hedefler doğrultusunda 2050 yılına kadar net sıfır emisyon hedefliyor.

2022 yılı boyunca PPL, hem ofis hem de evden çalışmanın yanı sıra üçüncü taraf ortaklar ve tedarikçiler de dahil olmak üzere emisyonlarının hacminin, aralığının ve kaynaklarının bağımsız, ayrıntılı bir değerlendirmesini içeren tam bir karbon ayak izi denetimi yaptırdı. Yayınlanan strateji ve eylemler, bu gözden geçirme sürecinin sonucu olarak ortaya kondu. Raporda yer alan, PPL ofisinde yenilenebilir enerji alımı, geri dönüşümü, ısıtma ve aydınlatmanın iyileştirilmesi gibi bazı temel tavsiyeler üzerindeki çabalar devam ederken, PPL’nin 2050 hedefine ulaşmak için  gerçekleştirmeyi planladığı bir dizi yeni kısa, orta ve uzun vadeli taahhüt ortaya kondu. Bu ilerleme yıllık bazda ölçülecek ve yayınlanacak.

 

Stratejinin tam metni için tıklayınız.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın