Yeni Günaydın
Geri

Önüne Geleni Bıçakladı: Ölü Ve Yaralılar Var!

Eskişehir'in ardından bir bıçaklı saldırı dehşeti de Yozgat'ta yaşandı.
Önüne Geleni Bıçakladı: Ölü Ve Yaralılar Var!
Haberler / Yaşam
17 Ağustos 2024 Cumartesi 02:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türkiye, Eskişehir'de çay bahçesindeki bıçaklı saldırı dehşetinin şokunu atlatamamışken benzer bir haber Yozgat'tan geldi. 

Sorgun ilçesinde akşam saatlerinde, iddiaya göre 17 yaşındaki bıçaklı saldırgan Z.Y., sokakta yürüdüğü sırada, rastgele bir şekilde önüne çıkan Furkan Ünal (14) ve E.G.'ye saldırdı. Z.Y., saldırının ardından kendisini yakalamaya çalışan M.L.'yi (61) de yaraladıktan sonra olay yerinden kaçtı. 

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar, Sorgun Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan Furkan Ünal, buradaki müdahalenin ardından Yozgat Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralı, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. 


ALKOLLÜYMÜŞ

Diğer 2 yaralının tedavisi devam ederken, bıçaklı saldırgan polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Şüphelinin alkollü olduğu öğrenilirken, olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın