Yeni Günaydın
Geri

Okan Bayülgen'i Gören Şaştı Kaldı!

"Evet benim yanlış görmediniz'
Okan Bayülgen'i Gören Şaştı Kaldı!
Haberler / Magazin
12 Haziran 2023 Pazartesi 10:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ünlü şovmen Okan Bayülgen. önceki gün İstanbul'da konser veren Johnny Depp ve Hollywood Vampires konserini izlemek için geldiği Life Park İstan'bul'da görenleri şaşkınlığa uğrattı. Mohikan Kızılderilileri gibi saçlarını kazıtan Bayülgen, gazetecilere ''Arkadaşlar panik yapmayın. Evet benim yanlış görmediniz'' dedi

Johnny Depp, Alice Cooper ve Joe Perry'den oluşan Hollywood Vampires, geçtiğimiz akşam Hollywood Vampires Live Tour kapsamında, Life Park İstanbul’da unutulmaz bir konsere imza attı.

"EVET BENİM, YANLIŞ GÖRMEDİNİZ"

Johnny Depp'i izlemek için sevgilisi Selin Atasoy ile konser alanına gelen ünlü şovmen Okan Bayülgen, görenleri şaşırttı. Yeni bir imaja bürünen Bayülgen flaşlar patlayınca, "Arkadaşlar panik yapmayın. Evet benim yanlış görmediniz" diyerek hızlı adımlarla konser alanına girmek için büyük çaba harcadı.

Ünlü şovmen yeni imajı ile görenleri şaşkınlığa düşürdü. Mohikan Kızılderilileri başının sadece orta kısmında saç bırakarak kafasını kazıtan Bayülgen, yeni bir saç modasının da öncülüğünü yapacağa benziyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın