Yeni Günaydın
Geri

Kansere Yakalanan Ünlü İsimden Güzel Haber!

Ünlü isim, ocak ayında kansere yakalandığını açıklamıştı...
Kansere Yakalanan Ünlü İsimden Güzel Haber!
Haberler / Magazin
11 Haziran 2023 Pazar 02:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Son olarak Survivor 2022 All Star’da yarışan Nagihan Karadere, yarışmayı altıncı olarak tamamlamıştı. Elendikten sonra yarışmaya tepki gösteren ünlü isim ve Acun Ilıcalı ile gerginlik yaşayan ünlü isim, ocak ayında kansere yakalandığını açıklamıştı:

Bir ay önce kanser olduğumu öğrendim ve herkes ekmeğimle oynuyor. Saatlerdir ağlıyorum. Hastalığını ailem dahi bilmiyordu, yeni öğrendiler, bugün anneme söyledim. Lütfen benim için dua edin.

“ÖLÜMDEN KORKMUYORUM”

Birkaç hafta sonra katıldığı bir etkinlikte sağlık durumuyla ilgili konuşan Karadere, “İlk duyduğumda dünyam başıma yıkıldı. Gençliğimin baharındayım ve çocuğum var. Ölümden korkmuyorum açıkçası ama planlı olan bir şey insanı gerçekten ürkütüyor. Ağladığım zamanlar çok oldu. Ama güçlü olmak zorundayım. Yalnızım sanıyordum ama çok sevenim varmış. Tedavimi üstlenmek isteyenler bile oldu” demişti.

“RAHİM VE GÖĞÜS KANSERİ”

Karadere, sürecin devamında neler olacağı hakkında ise, “Rahim ve göğüs kanseri aslında. İlaçlara başlanıldı. İkisi aynı anda olduğu için biraz zor oluyor ama halledeceğim inşallah. Doktorum bana korkma dedi. En kötüsü rahmi alırız dedi. Göğüs olayı daha fazla soru işareti bırakan bir durum ama” diye konuşmuştu.

GÜZEL HABERİ DUYURDU

Nagihan Karadere, son olarak müjdeli bir haberle gündeme geldi. 706 bin takipçisi bulunan sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak raporlarının temiz çıktığını söyleyen ünlü isim, şu ifadeleri kullandı:

Sevgili arkadaşlar, herkese selamlar. Doktorumun yanındayım. Birkaç gün önce bana çok güzel bir haber vermişti ve ben de koşarak yanına geldim. Raporum tertemiz çıktı. Çok mutluyum gerçekten, aylardır stres içerisindeydim. Mücadelemiz çok güzel geçti, doktoruma çok teşekkür ederim.

HAYRANLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

Sevenlerine seslenmeyi de ihmal etmeyen sporcu, mesajını; “Yanımda olan, dualarını esirgemeyen tüm sevenlerime sonsuz teşekkür ediyorum. Hepinizi çok öpüyorum. 6 ay sonra tekrardan kontrolüm olacak” sözleriyle noktaladı.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın