Yeni Günaydın
Geri

ÖZEL: Mustafa Sarıgül Sessizliğe Büründü!

Emir Sarıgül'ün Başkan Adaylığı Rafa Kalktı
ÖZEL: Mustafa Sarıgül Sessizliğe Büründü!
Haberler / Gündem
6 Kasım 2023 Pazartesi 08:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP’nin "İkinci Yüzyılda Birlik ve Demokrasi” sloganıyla düzenlenen 38. Olağan Kurultayı’nda, “değişimciler”in adayı Özgür Özel, ikinci turda 812 oyla, 8. CHP Genel Başkanı oldu.

Özel'in başkan seçilmesinden sonra gözler Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanında yer alan Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül'e çevrildi.

Daha önce Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı aday olması durumunda Özel'in aleyhinde çalışacağını ima eden Sarıgül, "Ben tarafım, öyle bir yarış olduğu zaman 950 tane delegenin evlerine giderek, Genel Başkan’ın partiye gerekli olduğunu anlatırım. Kılıçdaroğlu, kongreden genel başkan olarak çıkar" açıklamasını yapmıştı.

Özgür Özel'in genel başkan olmasından sonra sessizliğe bürünen ağzını bıçak açmayan Mustafa Sarıgül, en yakınlarının telefonunu dahi açmayarak adeta inzivaya çekildi. Kılıçdaroğlu, yeniden başkan seçilseydi Mustafa Sarıgül’ün oğlu Emir Sarıgül’de Şişli Belediye Başkan adaylığını açıklayacaktı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın