Yeni Günaydın
Geri

ÖZEL: Kim Bu Banu Parlak?

Polat çiftinin tutuklanmasının ardından gözler şimdilerde güzellik merkezi sahibi Banu Parlak'a çevrildi...
ÖZEL: Kim Bu Banu Parlak?
Haberler / Gündem
6 Kasım 2023 Pazartesi 08:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Dilan ve Engin Polat çifti ile beraber toplam 12 kişi ''kara para aklamak'', ''vergi kaçırmak'' ve ''örgüt kurmak'' suçlamalarıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Polat çiftinin tutuklanmasının ardından gözler şimdilerde güzellik merkezi sahibi Banu Parlak'a çevrildi...

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak, geçtiğimiz haftalarda instagram sayfasından açıklama yapmış ve "Başıma bir şey gelirse sorumlusu Dilan Polat ve Engin Polat'tır" ifadelerini kullanmıştı. Kısa bir süre sonra da Banu Parlak'ın sahibi olduğu İstanbul Bahçeşehir'deki güzellik merkezi, iki kez silahlı saldırıya uğramıştı. Başına gelenlerden dolayı Polatları suçlayan Banu Parlak şikayetçi olmuştu.

Tuvaletini Yaparken Videosunu Paylaştı

Bu arada Banu Parlak, bir kooperatif dolandırıcılığı soruşturması kapsamında İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alınıp daha sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Banu Parlak'ın kendi adını taşıdığı bir güzellik merkezi var. Güzellik merkezinin Türkiye'nin pek çok yerinde şubesi mevcut. Daha bir kaç yıl öncesine kadar instagram’da araba içinde yaptığı şarkılı paylaşımlar yaparak ünlü olmaya çalışan Parlak kısa sürede 9 şube açtı. Geçtiğimiz yıl Banu Parlak, "Tek zaman bulduğum yer burası" diyerek tuvaletini yaptığı esnada bir video yayınlamış, gelen tepkiler üzerine videoyu silmişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın