Yeni Günaydın
Geri

ÖZEL: Mehmet Ali Erbil, ''Yaşanmışlıklara Saygımdan Susuyorum''

Ünlü şovmen Şovmen Mehmet Ali Erbil ile 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan geçtiğimiz ay ilişkisini sonlandırmıştı.
ÖZEL: Mehmet Ali Erbil, ''Yaşanmışlıklara Saygımdan Susuyorum''
Haberler / Magazin
14 Aralık 2023 Perşembe 05:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ayrılığın ardından 26 yaşındaki Ceylan, instgram hesabından yaptığı açıklamada şunları söylemişti: "Gördüğünüz üzere kendisi beni arattırmış ve ben istemediğimi söylemişim, o da benim vazgeçtiğimi söylemiş. Yani Mehmet Ali durumun farkında. Ben ondan vazgeçtim. Bu ilişkiden vazgeçtim. O yüzden bu saatten sonra kiminle takipleşirse, kiminle sevgili olursa olsun; beni ilgilendirmiyor. Yolu açık olsun. Ben bir kere uyarımı yaptım, ikinciyi zaten yapmam. Yeter ki benden uzak olsun."

Allah Yolunu Açık Etsin

Bu durumdan sıkıldığı belirten Mehmet Ali Erbil YENİ GÜNAYDIN'a yaptığı açıklamada şunları söyledi:  Erbil, "Bir yaşanmışlık var ve yaşananlara saygımdan susuyorum. Benim kadınlara sonsuz saygım var. Bugüne kadar hiçbir eşimin arkasından konuşmadığım gibi sevgililerimin de arkasından konuşmadım. Karşımdaki bir kadın olduğu için susma hakkımı kullanıyorum. Allah yolunu açık etsin, o istediği kadar benim hakkımda konuşşun cevap vermeyeceğim. Bir süre kendimi dinlemek istiyorum, evlilik ve sevgili durumunu rafa kaldırdım" diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın