Yeni Günaydın
Geri

Mali'nin Kız Arkadaşı Nevide Çiçek'ten Şok İtiraf!

"Evlenmek istiyordum"
Mali'nin Kız Arkadaşı Nevide Çiçek'ten Şok İtiraf!
Haberler / Magazin
13 Aralık 2023 Çarşamba 04:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile ilişkilerini bitirmelerinden kısa süre sonra 2001 doğumlu Nevide Çiçek isimli bir kadınla anılmaya başlamıştı. Erbil'in, iddiaları yalanlaya bir hikaye paylaşmasının ardından Zahide Yetiş'in programına konuk olan Çiçek, "Evlenmek istiyordum" dedi.

Son zamanlarda özel hayatıyla sık sık gündeme gelen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, 1 ay önce kendisinden 40 yaş küçük olan sevgilisi Gülseren Ceylan'la yollarını ayırmıştı.

Ayrılığının hemen ardından 2001 doğumlu Nevide Çiçek'e elleriyle pamuk şeker yediren Erbil'in, kısa süren yalnızlığının ardından Çiçek'le yeni bir aşka yelken açtığı konuşulmuştu.

1 AY ÖNCE PROGRAMA ÇIKMIŞTI

Erbil'in aşk yaşamaya başladığı Nevide Çiçek, 1 ay önce haber alamadığı sevgilisini bulmak için Zahide Yetiş'in programına konuk olmuştu.

"İDDİALAR ASILSIZDIR"

Daha önce televizyon programında eski aşkına geri dönmesi için seslendiği ortaya çıkan Çiçek hakkında, Erbil’in sosyal medya adresinden yaptığı açıklama şaşırttı. Ünlü şovmen, "bir kez Cahide'de karşılaştığım Nevide hanımla hakkımda çıkan aşk haberleri yalan ve asılsızdır tek taraflıdır" ifadelerini kullandı.

"SİNİR KRİZİ GEÇİRDİM"

"Kıbrıs’tan İstanbul’a inince şoförü önce Mehmet Ali’yi evine bıraktı, sonra beni bıraktı... "Hatta hediye olarak çok pahalı bir parfüm aldı. Eve gelince telefonda görüntülü görüştük. Kıbrıs’ta beraberdik ya! Görünce ne alaka dedim! Üstelik beni engelledi..."

"Beni engellemek nedir? Ne yapmaya çalışıyorsun dedim, mesaj attım. Hatta kendi telefonundan bana 'Ben Mehmet Ali Erbil’in kız arkadaşıyım, bir daha rahatsız etme' diye mesaj attı..."

Tüm bu yaşananların ardından tekrardan Zahide Yetiş'in programına konuk olan Çiçek, bomba itiraflarda bulundu.

"O 66 DEĞİL 30 YAŞINDA"

Çiçek, "Zahide Hanım konuştuğum insan vardı. Ama Mehmet Ali Erbil ile tanıştıktan sonra, 66 yaşında ama ben onu hiçbir şekilde 66 yaşında görmüyorum. Onun yanında çocuk gibi hissediyorum." diye konuştu. Yetiş ise "Sen zaten onun yanında çocuk gibi kalıyorsun." diye cevapladı.

Ardından Çiçek "O sanki 66 yaşında değil de 30 yaşında. Ben onun yanında sürekli gülüyordum." derken, Yetiş'ten "Sen Mehmet Ali Erbil'i kaç yaşında görüyordun?" sorusu geldi.

Çiçek, "30 yaşında." cevabını verirken, "Hala öyle mi görüyorsun?" sorusuna ise "Evet, hala öyle görüyorum. Çok komik bir insan." yanıtını aldı.

"EVLENMEYİ DÜŞÜNÜYORDUM"

Mehmet Ali Erbil'in ilişki yaşadıklarını reddetmesinin ardından yaşadıklarını anlatan Çiçek "Şok geçirdim, neye uğradığımı şaşırdım. Annem direkt beni aradı 'Ne diyor' dedi. Hiç beklemiyordum." ifadelerini kullandı.

Yetiş'in "Sen ne bekliyordun bir Nevide, böyle bir ilişkiden?" sorusuna ise "Daha güzel bir ilişki olabilirdi." yanıtını verdi.

Bunun üzerine Yetiş "Evlenebileceğinizi düşündün mü?" diye sordu. Çiçek ise  "Evet düşündüm." itirafında bulundu. "Sana ne düşündürdü bunu?" diye sorulan Çiçek ise "Onun yanında hiç üzülmüyordum, beni hep mutlu ediyordu. En son bir ilişkim vardı, bitti... Sahipleniyordu evet." diye yanıtladı.

Ödül töreninde neler yaşadıklarını anlatan Çiçek "Karşında görünce heyecanlandın mı?" diye soran Yetiş'e "Heyecanlandırdım. Ödül töreninde yanımdan ayrılmıyordu. Ödül töreninde geldi elimi tuttu, neye uğradığımı şaşırdım." diye cevap verdi.

Yetiş'in "Sen de 'Ben sizi tanımıyorum' diyebilirdin." sorusuna ise  "Diyemedim. Hoşuma gitti." yanıtını verdi.

Yetiş "10 günde bu kadar deneyimli bir erkeğin böyle bir karar alabileceğine seni düşündüren neydi?" diye sorarken Çiçek'ten "Bana olan ilgisi bakışı, onun yanında hep gülmem." cevap geldi.

Erbil ile ilgili konuşan Yetiş, "Beni aşırı kıskanıyordu. Daha önce buraya çıktığımı biliyordu. 'Niye çıktın, o kişiyle hala görüşüyor musun?' diye başımın etini yiyordu. Sürekli görüntülü gösteriyordum etrafı. Hoşuma gidiyordu tabii ki de çünkü ben de onu kıskanıyordum. Beraber de yayın açtık hatta." açıklamalarında bulundu.

DEĞİŞTİREBİLECEĞİMİ DÜŞÜNDÜM

Mehmet Ali Erbil'in aşk iddialarını hatırlatan Yetiş, "Daha önce haberler görmüş olmalısın. Hiç korkmadın mı? Bir varlar bir yoklar." dedi.

Çiçek ise "Değiştirebileceğimi düşündüm." şeklinde yanıtladı.

"Aklına geldi mi aynı şey gelir mi başıma diye?" sorulan Yetiş şu cevabı verdi:

"Geldi. Önceden çıkan haberlerden dolayı... Dedim ki 'Ben bu insanı değiştiririm, sevgi ve değer verdikten sonra bu insan değişir' diye düşündüm. Ama Mehmet Ali Erbil'in aynı olduğunu fark ettim."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın