Yeni Günaydın
Geri

ÖZEL: ''Leopar Desenli Kıyafet Giyerken Dikkatli Olun''

Modacı Oktay Seven anlattı
ÖZEL: ''Leopar Desenli Kıyafet Giyerken Dikkatli Olun''
Haberler / Yaşam
26 Mayıs 2024 Pazar 21:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Moda dünyasının hızla değiştiği ve her gün yeni bir trende uyandığımız şu günlerde leopar deseni yeniden atağa kalktı. Kimileri tarafından fazla iddialı, abartılı ya da rüküş kabul edilse bu dönemde oldukça popüler.

Ünlü modacı Oktay Seven, leopar desenli kıyafetlerin oldukça popüler olduğunu belirtirken sözlerine şöyle devam etti:

Günümüzde leopar trençkotlar,etekler ,bluzlar ve kemerler sıkça kullanılan parçalar arasında... Ama şöyle bir hata var ki leoparı belli bir ölçüde kullanamıyoruz. Baştan aşağı leopar giymek sizi tarz yapmaz aksine ormandan kaçmış yırtıcı leopar gibi gösterir. Fazlasıyla karmaşık görünmek karşıdaki insanlarıda rahatsız eder. Leopar bir ceket içine siyah, bej veya hardal bir mini elbise giyilebilir. Leoparı saks mavisi, fujya, turkuaz ve neon renkli aksesuarlarla desteklemek sizi daha şık olabilirsiniz. Leopar kendisi gösterişli bir desen olduğu için sakin ve tek bir parçada kullanmak daha mantıklı .Leopar bir bluzu deri tayt veya siyah ve kahvenın tonları olan skinny bir pantolonla  giyebilirsiniz. Baştan aşağı bej bir kombin altına sadece leopar bir stiletto ile kombinleyince şık bir görüntüye sahip olunabilir."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın