Yeni Günaydın
Geri

ÖZEL: İsminiz, Kaderiniz mi?

Spritüel Danışman Macide Zühre Ağırbaş, isimlerin hayatımızı nasıl etkilediğini, isim analizinin nasıl çalıştığını anlattı
ÖZEL: İsminiz, Kaderiniz mi?
Haberler / Yaşam
30 Temmuz 2023 Pazar 08:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

"İsim kaderini nasıl etkiliyor" İsmin insan karakteri üzerine tesiri var mıdır?

İsimlerin kişiliğin ve kaderin üzerindeki etkilerini merak ediyor musunuz ? Spritüel Danışman Macide Zühre Ağırbaş, isimlerin hayatımızı nasıl etkilediğini, isim analizinin nasıl çalıştığını anlattı. Ağırbaş, "Gökte ne varsa, yerde de o vardır. Yıldızlar, gezegenler yüzyıllardır insanlara rehberlik etmişlerdir. Doğa güneş ile uyanır, ay ile uykuya dalar. Gezegenler hırçınlık, savaşçı, öğretmen, güzellik, çoğaltma, azaltma ve daha birçok etkileri ile insanlara yol ve yön göstermişlerdir. Allah her şeyi seven ve şefkat doludur. YA VEDUD ile sever, YA RAUF ile şefkat duyarız. 99 Esmanın her biri Allah'tan kuluna aktarılmış  özelliklerdir. Tüm bu sırlar isimlerimizde gizlidir. Doğduğumuzda kulağımıza ilk olarak isimlerimiz okunur. İsimlerimizin hayati önemi vardır. Kulağımıza okunan isimler aslında frekansları ile yaşamımızı ve kaderimizi belirler ve bizi kodlar" dedi.

BEBEĞİNİZE İSİM VERİRKEN DİKKAT EDİN

 Anneanne, babaanne, dedeler yada ölmüş yakınların isimleri geçmişte yeni doğan bebeklere verildiği ve zaman içerisinde, ismi konulan kişinin kederini, yazgısını yaşadığını belirten Ağırbaş, sözlerine şöyle devam etti: "Bebeğe isim verirken çok dikkat etmemiz gerekir. Sıkıntılı hayat yaşamış birinin adını koymamaya özen gösterin. Her insan 99 esma ile doğar ancak içlerinden bazı esmalar çalışır, bazıları çalışmaz. İsmimiz de çalışan, yada çalışmayan esmaların belirlenmesinde ebced hesaplaması çok önemlidir. İsim esmaları aslında, ismi andıkça, hayata geçer ve isim esması ne ise onun etkisi ile hayatına devam eder. Örnek verecek olursak, Serap isminin ebced değeri 16’dır. Esması YA KAHHAR esmasıdır. Serap hayatı boyunca sıkıntı, üzüntü, gözyaşı ile duygusal çalkantılar içinde hayat yolculuğu olur. Sadece doğduğunda kulağına fısıldanan isminden dolayı bu durumları yaşar ve kişi yaşadığı sıkıntıların neden kaynaklandığının farkında değildir."

SÖYLENEN HERŞEY BİRGÜN YAŞANIR

 İsimlerin kaderin şifreleri olduğunu, kaderimizin bize ne anlatacağını, ne yaşatacağını belirleyen önemli bir etken olduğunu belirten Ağırbaş, "Burada harf ilmi, ebced ilmi, modern adıyla (numeroloji) frekans, Quantum ve daha birçok ilmi kapsar. Esmalar ve isimlerin tezahürünü, hayata etkisini, en azından kendi isminizin esma analizini mutlaka öğrenin. Eksik parçalarınızı tamamlayın. Daha mutlu,daha sağlıklı ve varlıklı bir yaşamın ne kadar kolay olduğunu deneyimleyin. Unutmayın kelimeler frekans yaratır ve söylenen her şey bir gün yaşanır. Esmalar; Allah’ın insanlara tezahürüdür aslında." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Naile
 14 Haziran 2023 Çarşamba 16:57
Anlamini merak ediyorum

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın